בעייה באקדח

capsl0ck

New member
בעייה באקדח

היי קניתי אקדח ´קילר גאן´ לPS2 . לאקדח יש כל מיני מודים, כמו gcon2, gcon1 , konmai mode והורדתי כבר שני משחקים לאקדח (gun survivor3´ silent scope2) ושניהם לא עובדים לי. בסיילנט סקופ האקדח מצליח להגיב רק במצב אחד , וגם אז בשביל לירות אתה לוחץ על כפתור אחר ולא על ההדק. בגאן סורבייבור הוא שואל אותי שאלה ביפנית על הכרטיס זיכרון, ואני עונה כן, ואז מופיעה עוד שאלה ואני עונה כן גם, ואז חוזרת שוב הראשונה, והשנייה וזה לא נגמר! ניסיתי גם לענות "לא" אבל זה לא עוזר! me and my bad luck ... מה עושים?

capsl0ck

New member
שאלה חשובה

בחיבורים של האקדח יש חיבור שמתחבר לאחד מהשקעים של השלטים, ויש עוד חיבור USB שאין לי מושג לאן הוא אמור להתחבר, ועוד חיבור כזה של פין אחד בצבע צהוב

yakirboy

New member
נראה לי שאני יודע מה לעשות ...

שמע קודם כל יש לך חיבורי USB ליד החיבור של השלטים ... החיבור הצהוב זה של הכבל הצהוב שיש לך בסוני (שמעביר תמונה) בקיצור מה שאתה צריך לעשות זה קודם כל תנסה לנתק מהמקום של השלט ולחבר לUSB . דבר שני תקח את החוט עם היציאה הצהובה... תחבר אותה לפין הצהוב ורק אחרי זה לטלויזיה . אם זה כמו שאני חושב אז צריך להיות לך כבל שיוצא מהפין הזה . מקווה שהבנת משהו מזה ושזה יעזור לך . נ.ב: כמה עלה לך האקדח ?

capsl0ck

New member
סתכל בתמונה

לא הבנתי כלום ואין לי מושג למה אני כותב הפוך תראה בתמונה, אלה החיבורים אולי עכשיו תסביר לי שאני יבין :) תודה

capsl0ck

New member
|

אוקיי מסתבר שאני לא כותב הפוך :), anyway חיברתי את החיבור לחיבור של השלט, וסוף סוף מצאתי את החיבור USB וחיברתי גם אותו, הכבל הצהוב נשאר בחוץ. ניסיתי לשחק, אבל אני לא מצליח, האקדח רוטט שלוחצים על ההדק אבל לא מגיב למסך. אין לי מושג לאן לחבר את הכבל הצהוב, וכמו שאתה רואה (או לא רואה) בתמונה, יש לי צד אחד של פין כזה, וצד שני של שקע כזה, שמשהו אמור להתחבר אליו.

yakirboy

New member
כמו שחשבתי ../images/Emo13.gif

אמרתי לך את החיבור USB תחבר ותנסה פעם עם החיבור של השלט או בלי החיבור של השלט . בחיבור הצהוב אתה לוקח את החוט עם הפין הצהוב שעכשיו אתה מחבר לטלויזיה ומחבר אותו לפין הזה ואת הפין עצמו אחרי שחיברת לו את החיבור מהPS2 אתה מחבר לטלויזיה . זה אמור להיות ככה : PS2 חוט צהוב >> פין צהוב >>> טלויזיה מקווה שעכשיו הבנת . נ.ב : מה עם המחיר של האקדח ?

capsl0ck

New member
לא...

לא נראה לי שהבנת... אין לי חוט צהוב. זה חוט שיוצא מהחיבורים האחרים, ןיש לו בצד אחד פין, אני לא מוצא לאן לחבר את הפין הזה, יש שם חיבור צהוב בTV, אבל הוא מתחבר אליו ממש חלש

yakirboy

New member
ננסה ככה :

אני אנסה להסביר לך כמו שלב שלב , תשתדל להבין . מהסוני יוצאים לך 3 כבלים ..... צהוב לבן ואדום . לבן ואדום זה סאונד צהוב זה תמונה ...... אתה צריך לחבר את הפין שיש לך לטלויזיה במקום איפה שמחובר עכשיו הכבל של הסוני עם הפין הצהוב ... ואת הכבל שיוצא מהסוני אתה מחבר לפין . זה ממש פשוט . מהסוני לפין .... ואת הפין ישירות לטלויזיה .

למעלה