בעייה באוזן

משקולת

New member
בעייה באוזן../images/Emo53.gif

הייתה לי נזלת מאוד חזקה לפני כמה שבועות. הנזלת די נרגעה אך התחיל לי רעש באוזן. רופא אא"ג נתן לי כדורים להפגת הגודש באף. הרעש נשאר ומציק מאוד. הרופא לא כנה אותו "טנטון", אך אני חוששת שזה מה שיש לי. התחלתי בטיפול אצל מטפלת ברפואה סינית. עברתי 4 טיפולים של דיקור ונרות הופי ,ולצערי, אין הטבה בינתיים. האם יש משהו לעשות במסגרת הרפואה המשלימה? למישהו יש נסיון עם בעיות מסוג זה?

האם רשמת את המצב בו היית בהתחלה?

הרבה פעמים הריפוי משכיח את הכאבים והסבל שהיה בהתחלה כמה טיפולים עוד נשארו לך? 8? תרשמי עכשיו על נייר את המצב, הסבל ומה שמציק ותראי עוד כמה טיפולים אם יש שינוי כל כמה זמן יש לך טיפול?

משקולת

New member
תשובה לרויטל

לא יודעת עוד כמה טיפולים נשארו לי. המטפלת אמרה לי שחשבה שזה יהיה יותר קצר, אך מכיוון שאין שיפור זה ייאלץ להתארך. היא אמרה לי שאם עוד 2,3 טיפולים לא יהיה שיפור אז נחשוב האם יש טעם להמשיך. (כל טיפול עולה הרי לא מעט כסף). יש לי טיפול פעמיים בשבוע. לא רשמתי את הכאב. מה זאת אומרת לרשום? אני בהחלט זוכרת מה שהיה לפני כמה שבועות ומה יש עכשיו. אגב, לא מדובר בכאב אלא ברעש טורדני ומציק. (בהתחלה היו גם כאבי ראש. כרגע אין).

אז אם תתיאשו אחת מהשניה

פני דרך קופת חולים שם זה יוצא זול לי דרך הביטוח המשלים היה 75 ש"ח לטיפול מומלץ

שמש א

New member
טיניטוס

ברפואה הסינית... ממש בגדול, אם הוא נמוך ובא בהדרגה נובע מחוסר (חולשת אנרגית כליות) ואם הוא מפתיע, גבוה, נובע מעודף (עליית אנרגית הכבד). טיפול בטיניטוס הינו ממושך, מדובר בבעיה עמוקה, תתכונני לבטיפול מושך.

גם לי יש צפצופים באוזניים ../images/Emo5.gif../images/Emo3.gif

זה הופיע לפני מס' חודשים יחסית רב בטיניטוס גבוה והצפצוף הוא קבוע. האמת שזה ממש מציק ולפעמים אפילו מעצבן אבל למדתי פשוט לתת לזה להיות עד שאלך לטיפול בקרוב. אני יודע שזה קשור לאנרגיית הכבד כי זה מופיע בטיניטוס גבוה ואני יודע שלוקח הרבה זמן לטפל בזה. לפעמים אני לא שם לב לזה כשאני עסוק או שקוע בדברים מסויימים אני כן שומע את זה מתי שאני יחסית במקום שקט או שאני פשוט מקשיב לעצמי ואין יותר מידי גירויים מהצד.

נכון יש קשר לאביב ולכבד?

יש התפרצויות של פריחה בתקופה זו בטבע וגם אצלנו בני האדם זו תקופת הפריחות וההתפרצויות, נכון? קראתי פעם חוברת שכתב מישהוא שטיפל בי בדיקור סיני על הקשר לעונות השנה, היה מעניין מאוד..

freearth10

New member
מה/את מי את לא רוצה לשמוע

מה הרעשים האלה באזניים מנסים לשרת? מה נמנע ממך מלשמוע בגלל הרעשים האלה? כמה שבועות בכה האף שלא יכול היה עוד לנשום וכשהמטרה לא הושגה ואת המשכת להתנהג כאילו כלום לא קרה - האזניים עכשיו מציקות ואם לא תתעוררי ותנסי להקשיב לגופך הגוף ימשיך לשדר עד שתקשיבי לו ותשני את דפוסי חייך או שתקפיאי את כל פחדייך. איזה טיפול מומלץ? כל טיפול אליו את מתחברת ובתנאי שאת לא מצפה לאיזה קסם שיקרה כבר מחר. הבעיה כנראה הרבה יותר סבוכה ואת בדרך הנכונה. מאיה

למעלה