בעיטות ואקרובטיקה...

j i m m y

New member
יש כאן אולי איזה 3 תמונות קפואירה.

הרוב כאן זה בכלל נראה כמו וושו או קארטה או משהו כזה. הסלטות נראות יותר כמו קפואירה, או כמו התעמלות קרקע.

כל הכבוד! על ההשקעה בהעלאת התמונות,

אבל אולי תוכל פעם להביא תמונות של עבודה בזוגות? טכניקות, דוגמא להתקפה והגנה, משהו? התמונות מאוד מרשימות, דרך אגב, אבל אם לא היית אומר בפירוש שזה קאפואירה, הייתי חושב שזה התעמלות-קרקע, או בלט מודרני. בעצם, זה מה שאבא שלי אמר על פה-קואה...

Jogodor1

New member
קצת על אקרובטיקה בקפואירה

אקרובטיקה היא חלק שולי מקפואירה, שכמעט ולא מלמדים, אבל זה החלק שהקהל הצופה הכי אוהב, ומה לעשות, צריך לתת לקהל את מה שהוא אוהב... אז קטעים של טכניקות של התקפה-הגנה או עבודה בזוגות הם כמעט בלתי אפשריים להשגה, והאמת, אין לנו גם טכניקות קבועות, הדגש בקפואירה הוא על מקוריות... אבל, נראה אם זאקמויא יצליח להוכיח לי שאני טועה ולהביא סרט של עבודה בזוגות... בהצלחה לך... ועוד משהו, לזה שאמר שאין בזו אומנות לחימה, אתה זוכר איך צחקו על האומנויות המזרחיות לפני 15 שנה ? גם אז , התנועות האיטיות והמוזרות שהצופים ראו, נראו להם פשוט מטומטמות, והם אמרו לעצמם בלב, "מה זה, כול אחד יכול לפוצץ לו את הצורה" ורק אחרי שהם ניסו, הם הוכחו כטועים... (דוגמא נחמדה היא הסרטון TAI CHI MASTERS שדוד הביא...) זה מזכיר לי משהו שרציתי לשאול מזמן, ביריד של AXN לפני שנה היה איזה מורה לאומניות לחימה שהזמין אנשים מהקהל שינסו לקרוע לו את הצורה, ונתנו להם מגנים והכול, זה היה נורא נחמד, מישהו יודע על זה משהו ?

rk1

New member
אומנות לחימה???

תגיד איפא אומנות הלחימה בתרגילי האקרובטיקה האלה ?

אני מעוניין ללמוד לעשות גלגלון וכו´

אשמח לקחת שיעור פרטי באזור ת"א ממי שיודע לעשות זאת (נא להשאיר הודעה בתא קולי 15154577809)

zakomea

New member
סתם שתדעו...

רוב התמונות האלה הם בכלל לא מקפואירה. רובם הם מקונג פו, וושו, טיקוואנ דו ורק חלק קטן מקפואירה.

zakomea

New member
נ.ב

מי שרוצה להוריד סירטונים קצת יותר ארוכים יכול להוריד מכאן... לסרטים היותר ארוכים ללחוץ על סאמפלארימ. יש ללחוץ על הליק הגדול (הצהוב) ואז ללכת לסרטים.

Jogodor1

New member
נו ?..

אני צודק או לא ? אני משתגע פה, אני פשוט לא מזהה מי זה !!!

zakomea

New member
אתה יודע ז´וגאדור...

יש לי גופיה בדיוק כמו שלו (מוסקיטו) הוא בטח קנה אותה בשנה שעברה בבטיזאדו בת"א או שהביאו לו משם... ורק השבוע מצאתי אותה אחרי שהיא נאבדה לי שנה שעברה בהופעה, מההופעה ההיא לא מצאתי את הגופיה הזו, ופתאום בשבוע שעבר כך במקרה מצאתי אותה

Jogodor1

New member
כתוב עליה באצ´יזאדו ת"א ?

כי אני בטוח שמכרו גם אצלנו כזו...

zakomea

New member
רשום...

למעלה בטיזאדו אינטגראדו באנגלית (או פורטוגזית) ולמטה משהו 2002 ומה שרשום זה בעיברית...

zakomea

New member
לכל הפורום...

אני מקווה שנהנתם מהתמונות, אני יאסוף עוד כמה יעלה אותם מתי שאני יסיים, אולי אני מקבל סרט שצילמנו ברודה אצלנו בב"ש אז אחרי שאני יקבל אותו, אני יגיד ומי שרוצה אני ישלך לו באי סי קיו.

zakomea

New member
לא...

אני עשיתי את התמונות האלה, אספתי אותם ושמתי אותם כאן, אבל אני חושב שפשוט לוקחים קובץ סרט קטן ומליפים לו את הפורמט.

סוף סוף גם אני מעלה תמונות! אקרובטי

מצורפת תמונה של סנסאיי מושיקו גרוזנברג, דאן 11, דוקטור לרפואה אפידימיולוגית טיבטית ואלוף העולם!!! במשקל על-על-על כבד. בתמונה סנסאיי עושה סלטה וגלגלון עם בעיטה של מספריים שזה רק הבסיס אצלנו בשיטה! אם התמונה לא זזה אצלכם, משהו לא בסדר בדפדפן שלכם. תחליפו אותו מקווה שזה עזר לכם

orii

New member
גינגי, תעזור לי

אני לא יודע מי זז התמונה או אני אבל איך שראיתי את מאסטר סיפו סנסאיי האדמור מושיקו נעמדו לי כל השערות, עף לי כסא ועשיתי חור בקיר עם הראש. טוב, זה רק קיר גבס. גינגי מה פה קורה פה? יכול להיות שהסיפו משדר צ´י בפס רחב? אולי זה ה צ,י הסודי ביותר
שסיפרת לנו עליו בדיסקרטיות, כמובן? (כל מי שלא מוסמך - נא לא לקרוא) אין לי ספק - למאסטר גרוזנברג פתרונים.

עלית על זה!

זה הצ,י הסודי של קפוג´יטשרדות צ´ואן ומאז שסנסאיי גרוזנברג חיבר את עצמו למודם פס רחב בכבלים גם החיים שלי נרגעו. אם תתלה את התמונה אז סיפו יביא לך גם מזל לעסק. סנסאיי גם עושה משקולות, הוא סנסאיי סנסאיי.

orii

New member
וקמעות הוא כותב?

שמעתי שיש לזה שוק טוב. כמה תעלה לי ברכה אישית מהמושיקו כולל איזון צ,י, כולל איזון גלגלים וריגולש ברקס ותעשה לי מחיר?

budoka

New member
תליתי!../images/Emo41.gif

תמונתו של הוד רוממותו האדמו"ר מאסטר סיפו פרופ´ סנ"צ CFO מושיקו סנסאי (לוקח אוויר) תלויה אצלי בסלון, ישר ליד תמונתו של הוד שמנמנותו פנחס חתולי היקר
. מעכשיו, כל בוקר, אני מניח קערת קורנפלקס (אני לא אומר של מי) מתחת לתמונתו של רבנו ומורנו ומקווה שזה יעביר את הפרונקל שצמח לי בגב ואת המינוס בבנק.

למעלה