בעיות

Anuerysm

New member
בעיות

אני בעוד חודש וחצי עובר לגור בסן פרנסיסקו לשנה וניצבות מולי שלוש הופעות שאני רוצה ללכת אליהן 1. רד הוט צ'ילי פפרז 2. רדיוהד 3. קינג קרימזון רהצ'פ פחות חשובים לי מרדיוהד וקינג קרימזון, שלא לדבר על המחיר שהם תוקעים אבל הבעיה שאני לא בטוח שיהיה לי כסף גם לרדיוהד וגם לקינג קרימזון, לאחת מהן בטוח יהיה לי, השאלה מאיפה אני אשיג כסף לשניה ועכשיו גם איזה ילד אמר שTHE WHO בסיבוב הופעות אז בכלל אני צריך כסף תנו לי עצות הורים כאן זה לא אופציה לצערי
יש לי ביד 300 שקל קרימזון עולים בערך 90 דולר רדיוהד עולים בערך 170 דולר המי אין לי מושג זה ממש לא טוב מה שקורה כאן וזה גם לא בטוח שאני אהיה שם בזמן שקינג קרימזון מופיעים בזמן שאני שם, ככה שאני אצטרך לקחת את ההימור למקרה שאנלא אהיה בהופעה של רדיוהד ואחכה לקרימזון. ההופעה הכי חשובה זה THE WHO אחריה קרימזון ואחריה רדיוהד ואז רהצ'פ

Anuerysm

New member
ועוד משהו

קינג קרימזון וTHE WHO הולכים ומזדקנים בעוד רדיוהד ורהצ'פ ימשיכו להופיע גם כשאני אהיה מבוגר יותר ואוכל להרשות לעצמי לטוס להופעות לבד ולא אהיה תלוי בכסף שהרווחתי בחופש

Vdrums

New member
בדיוק. הרד הוט עכשיוו בסיבוב

ובשנה הבאה בטוח יהיו הזדמנויות לראות אותם (למרות שמכל האופציות שלך הם הכי מעניינים) לך לראות את הזקנים כי אי אפשר לדעת מתי הם יעלמו מפה...

epitaph

New member
זקנים, אבל עדיין נותנים הופעה...

ראית את ההופעות של השנים האחרונות בדיוידי?

Anuerysm

New member
התכוונתי במובן של

שזה נותן להם בונוס כי עד שאני אהיה יותר מבוגר ויוכל להרשות לעצמי הופעות הם כבר ימותו

שמה גידי...

זו באמת בעיה שאני לא מאחל לאיש להתמודד איתה. 15 כן? נסה להרביץ כמה בייביסיטר. עכשיו חופש ו20 שקל לשעה אתה תוכל לעשות עוד כרטיס. רק זהירות לא להרביץ לילדים עצמם. ההורים לא רואים זאת בעין יפה.

Anuerysm

New member
יש לי עבודה

באיזה פיצריה זה עדיין לא מספיק זה מכניס לי משהו כמו 300 שקל השכרתי את הפלייסטיישן2 שלי לחבר ב200 שקל לזמן שאני טס חוץ מזה יש לי עוד 300 שקל מצאתי עוד מקור הכנסה חד פעמי סודי ביותר שיכניס לי משהו כמו 100 שקל #: אם אני אמצא דרך להרוויח עוד כסף אני אוכל להרשות לעצמי את רוב ההופעות שם

Anuerysm

New member
חשבתי זה היה בצחוק ../images/Emo6.gif

הלוואי את כל ההופעות אני אראה
אבל יש הרבה סיכויים שאת רד הוט אני אפסיד זאת הופעה ממש קרובה ולכן אין לי הרבה זמן להרוויח אליה מספיק כסף אני חושב שאני אספיק רק לרדיוהד וקינג קרימזון THE WHO לא בטוח שמופיעים ובטח רד הוט יופיעו שוב בסן פרנסיסקו בשנה שאני אהיה שם

Anuerysm

New member
שעדיין אין לי כסף

לקרימזון או לרדיוהד אז אני צריך לבחור אחת מהשתיים וקרימזון זה אפילו לא בטוח

epitaph

New member
תכלס עד קרימזון יש זמן...

עד שהם יקימו את ההרכב החדש ויתחילו לעבוד על חומר חדש יקח זמן, נראה לי שייקח להם משהו כמו שנה עד שהם יתחילו להופיע שוב...מצד שני, ההרכב שמתגבש כבר מכירים אחד את השני (שלושה רבעים עבדו ביחד עוד בשנות השמונים, כולם היו בדאבל טריו) אז ייתכן והם יתחילו להופיע יותר מוקדם. סוג של הימור אני מניח...

Anuerysm

New member
יש להם עדיין את הסולן הזה

המגניב עם השיער הארוך (או שהוא הסתפר.. אנלא בטוח) ששר בט'ראק?

epitaph

New member
כן...

הוא היחיד חוץ מפריפ שהמשיך בכל ההרכבים מאז שנות השמונים, הוא גם אמור להמשיך בהרכב שמוקם עכשיו (רוברט פריפ-אדריאן בילו (הסולן שעליו דיברת)-טוני לוין-פאט מסטלוטו). תכלס השינוי היחיד שהרכב החדש יהיה שטוני לוין חוזר לעמדת הבאס ומחליף את טרי גאן (שאגב, אם אהבת את קרימזון בשנות השמונים ממליץ לך לבדוק את האלבומים שלו).

Anuerysm

New member
אני מת עליו

ולא ממש התעמקתי בלהקה יותר מדי שמעתי שישה אלבומים שלהם וראיתי כמה הופעות ויש לי רק שלושה מקוריים בגלל מה שקרה עם הזכויות על הדיסקים אולי אני אוריד את האלבומים שהם כנראה יעשו בהופעה הזאת, כדי להיות יותר בעניינים אבל רק בשביל לראות אותם עושים את RED אני מוכן לשלם את הסכום הזה

Anuerysm

New member
החברה של פריפ נכנסה לבעיות

אז העלו את המחירים של הדיסקים שלהם ככה שזה לא השתלם להביא אותם להרבה ארצות ומוכרים אותם כיום רק בארצות הברית ואנגליה

למעלה