בעיות !

geostant

New member
בעיות !

אוקי, בשעה טובה נכנסתי היום לתפקיד החדש שלי כמובן שאני אדם טוב והחלטתי לנדב את הלפטופ שלי למשימה החדשה
הותקן לי היום DOMAIN USER וכל החרטא של ה-EXCHANGE וכו' הבעיה היא כזאת : עד עכשיו הייתי נכנס עם זיהוי ביומטרי למחשב בעת ה-WINDOWS LOGIN הכל היה טוב ויפה. עכשיו כשיש לי 2 משתמשים, המחשב כבר לא מבקש להעביר את האצבע על הקורא ובמקום זאת הוא מבקש ללחוץ על CTRL + ALT + DEL (כרגיל) בשביל לבחור אם אני נכנס ל-DOMAIN או ל-USER המקומי. וכמובן כל זאת בלי אפשרות להעביר את האצבע לזיהוי ביומטרי וכל הטרטור הזה של הזנת קודים וזכירתם, מה גם שאני מאוד רוצה את האבטחה הגבוהה יותר של ביומטריה. יש הצעות ? אני מאוד רוצה שהעניין יחזור לפעול

geostant

New member
ושאלה נוספת...

מכירים מקום שאפשר לקנות את המקלדת הזאת בארץ ? http://www.compuvest.us/ProductDetails.aspx?ProductID=116761 למי שאין כוח להיכנס לקישור, מדובר במקלדת של IBM המשלבת FINGER PRINT READER בגלל ה-REPLICATOR, אני מתעצל לפתוח את המסך של הנייד
(לפני שהתחילו לי הבעיות עם הזיהוי כמובן...)

מקלדת IBM

נסה אצל אחד המשווקים המורשים של IBM כמו אומניטק, מטריקס, הראל.

geostant

New member
ועוד שאלה...

משהוא מכיר את המקלדת הזאת ? http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2672&scat=200&tcat=30 ניסה אותה ? כתוב שהיא מאוד אורגונמית, אבל זה ממש נראה מוזר אני רוצה לקנות מקלדת שתיהיה מחוברת קבוע ל-REPLICATOR ורוצה משהוא איכותי להקלדה של המון המון מסמכים

אתה בבעיה

זיהוי ביומטרי זו מערכת מקומית על הנייד, אין מערכת כזאת לעבודה ב-Domain שהזיהוי נשמר על שרת כלשהו (לפחות עד לפני כמה חודשים לא היה). מה שאולי ניתן לעשות זה זיהוי כפול, גם כניסה ע"י הקלדת סיסמא וגם ע"י זיהוי ביומטרי.

geostant

New member
אין לי בעיה שלא ישב על השרת

העיקר שלא אצטרך כל פעם לשנות את שם המשתמש, להקליד סיסמה לבחור דומיין רצוי רק להעביר את האצבע הנכונה והכל נגמר
יאללה, נקנה את המקלדת מחר את ה-MX-1000 (עכבר) כבר הזמנתי

זה בדיוק העניין

כי אתה עושה אימות משתמש מול השרת ואם השרת לא תומך השיטה זו אז זה לא ניתן לביצוע.

geostant

New member
מה בעניין...

העברת אצבע ואז בעצם המחשב ממלא אוטומטית את הפרטים שלי ב-DOMAIN LOGON ומאשר ? זה לא חייב פתרון צד שרת

geostant

New member
תודה

אני גם חותר בעניין נפלתי הפעם על מנהל רשת סימפאטי (אני לא מדבר עליך
)

למעלה