בעיות Session או Access

nelsonyan30

New member
בעיות Session או Access

שלום רב , שאלה מיקצועית יש לי אפליקציה Asp.net 1.1 שעובדת עם ריבוי משתמשים. באפליקציה הזאת אנחנו עדיין עובדים עם access (=כך קילבתי אותה) עכשיו, שיש עבודה של ריבוי משתמשים באופן מובהק אני שם לב שיש נפילות בכתיבה לDB ,הכתיבה לDB היא לוקחת את האובייקט שהוכנס לSession ואותו היא רושמת לDB. עכשיו כמובן שאני עובד לוקלי במצב Debug אין שום נפילות , אבל בפועל כן יש והמון ,הנפילות מתבצעות כפי שציינתי ל לעיל בזמן הכתיבה. אני משכנע את הבוס שלי לעבור ל Sql Server אבל בינתיים זה נשאר כך.. השאלה שלי היא : מה לפי דעתכם משפיע יותר לנפילות הללו הDB או ה Session ועוד שאלה : ברגע שאני עובר לדף אחר שנפתח ב ( JS (window.oper..._blank החלון הזה הוא חלק מה session של כל האפליקציה או לא? תודה

yairov

New member
תגובה

אקסס לא בנוי לעבודה מול הרבה משתמשים. ה-Session הוא אותו Session.

mirish1

New member
איך access

access לא עובד עם ריבוי משתמשים ולא מיועד לאפליקציות ווביות יש Sql Server יש My SQL ... והSession לכל הפרויקט

מתכNET

New member
יכול להיות שזה קשור לנעילת הדפים

של ACCESS? אם כך מן הסתם אם תעבור ל SQL SERVER שזה לא בהכרח יפתור את הבעיה. אתה יכול לתפוס EXCEPTION ולהגיד מה הבעיה בדיוק?

mirish1

New member
לא כי זה לא קורה אצלי

זה רק מה שקיבלתי מהמשתמשים חלקם אמרו לי שהם נשלחו לדף הlogin...

rnan

New member
../images/Emo189.gif ???

האם המשתמשים סוגרים CONNECTION אחרי פעולות או שאירים אותו פתוח זה מאוד משפיע ל ACCESS יש נגיעה בו זמנית של 10 או 15 ( לא זוכר) משתמשים בון זמנית ואם את משאירה CON פתוח אז חבל על הזמן יש לסגור CON אחרי כל פעולה של כתיבה או כל דבר אחר תנסי את זה כך לפחות בינתיים עד שתעברו ל SQL

rnan

New member
../images/Emo189.gif כמו כן

תתפוס את ה e.error.tostring ותסתכל ממה נובעת הבעיה של הכתיבה יש ברוך השם מספיק EXPLAINS ב EXCEPTION של ה OLEDB בייייייייייי

rnan

New member
כיצד ?

כידוע לך פקודות של UPDTE ו DELETE מחזירות ערך INT של כמה רשומות השתנו במידה ו זה 0 אז אתה צריך לתפוס שם את ה TRY הזה ולראות את ה e.error.tostring

למעלה