בעיות

maxbass

New member
בעיות../images/Emo10.gif

משום מה, כל "דברי הווידאו" שאני רואה, הצבע שלהם יותר כהה מהרגיל (גם טלוויזיה שאני רואה דרך כרטיס טלוויזיה, וגם סרטים וקליפים). ניסיתי להעלות את הבהירות של המסך למקסימום, וגם ניסיתי לכוון את הבהירות של הכרטיס (nvidia gforce 6600) למקסימום, אבל זה רק הורס את האיכות. יש לי חבילת קודקים לפני כשנתיים (בהוצאת קאזה). רציתי לדעת מהו מקור הבעיה לדעתכם? (ומהו הפתרון כמובן:)) כי זה ממש מציק. תודה.

kkdd

New member
קודקים לפני שנתים?

לא הגיע הזמן להתעדכן?
בהזדמנות גש למאמרים קטגורית בעיות בסרטים תעבוד על פי המאמר שלי. בקשר לבהירות... תנסה לעשות מה שבמאמר שלי, ואם זה לא הצליח אז תבדוק אם בנגנים אחרים כגון VLC או BSPLAYER או M2PLAYER האם יש לך את אותה הבעיה

maxbass

New member
חידשתי את הקודקים ...

חידשתי את הדרייברים.... וכלום:/ מה עוד אפשר לנסות??

Y. Welis

New member
2 אפשרויות לפניך - דרך נגן סרטים

שתומך בכיונון הבהירות והניגודיות (כמו נגן המדיה 7 ומעלה), או דרך הגדרות כרטיס המסך שלך, בסקציה שנקראת 'הגדרות חפיפת וידאו', והזזת שני המכוונים למטה שקובעים את רמת הצבע (צבע נמוך -> בהירות רבה יותר). בחלק מהקודקים ניתן להגדיר את הבהירות, אבל זה פחות נוח מאשר בנגן. אני לא יודע אם הדרייבר שלך עדכני - יצאה גירסה חדשה מס' 71.84 לפני 3 שבועות לערך. כדאי לעדכן.

maxbass

New member
כאילו, דיי ניסיתי את זה... וזה לא..

נראה טוב, וזה ממש מוזר, כי זאת לא תוצאה של משהו שעשיתי.. ככה זה היה מאז שקניתי את המחשב... יש רעיונות למקור הבעיה?

kkdd

New member
תנסה לבדוק עם כרטיס מסך אחר

הכרטיס מסך שלך מובנה? או שנישלף? אם אתה לא יודע להתעסק בזה אז תזמין טכנאי מחשבים

maxbass

New member
הוא בעיקרון לא אונבורד..

והמחשב עדיין בתקופת האחריות, אבל כשהתקשרתי ניפנפו אותי ע"י כך שאמרו לי שזה כבר לא קשור אליהם אלה זה בעיה של תוכנה (ולא חומרה).... אז איך אני אמור להתמודד איתם?

kkdd

New member
סליחה??????

הבעיה שאתה מתאר זה כבר חומרה ולא תוכנה. כמה שאלות: א. הורדת עידכון ל NVIDIA מהאתר שלהם? במידה ולא מומלץ שתעשה את זה אל תסמוך על העידכונים שהביאו מהדיסקים. ב. אם הם התקינו לך את מערכת ההפעלה אז הכל בארחיותם. במידה ולא, תיקח את המחשב אלייהם ושהם ישברו את הראש. הם יכולים להגיד לך ש"מערכת ההפעלה" לא תקינה, לכן מומלץ שתתקין בעצמך מערכת הפעלה (אם יש לך ואתה יודע מה אתה עושה) וככה תבדוק בעצמך שזה באמת חומרה אם זה באחריות זה בעיה שלהם ולא תוכנה אלא חומרה, שוב, תעשה ראשית כל עידכון לכרטיס מסך שלך מהאתר WWW.NVIDIA.COM

maxbass

New member
אוקייי...

אז נראה לי אני באמת אקח את זה לחנות וזהו... את מערכת ההפעלה אני התקנתי באופן סטנדרטי, ואת עידכון הורדתי והתקנתי לפני כמה ימים.. בכל מקרה תודה וזה:)

למעלה