בעיות#1

ronnyorbach

New member
בעיות#1

להנהלת הפורומים שלום! בנוסף לבעיות הבאות, ששחררתי לאוויר הפורום, התגלתה עוד בעיה: אי-אפשר להעלות הודעה ארוכה! יש צורך בפיצול של ההודעה לכמה חלקים כדי שכל התוכן כולו יעלה לרשת! לדעתי צריך להגדיל את הזיכרון האפשרי להעלאה, ומיד! הנה החלק הראשון של הבעיות שלי, מצטער שיש כל-כך הרבה, אבל אלו החיים... הנהלת הפורומים שימו לב! אני נוהג להכנס הרבה לדף ה"הודעות בשעה האחרונה" כי ככה אני יכול לעזור ולהגיב על הודעות "טריות". מפריעים לי שני דברים: 1- לפעמים רואים הודעות שכתוב בהן רק "כן" למשל, שהן תגובות. אבל לא מסומן שזה תגובות! אותי באוםן אישי זה ממש מעצבן! 2- נראה לי שיהיה ממש נחמד אם הנהלת הפורומים תוסיף לכרטיסים האישיים אפשרות לקביעת הפורומים המועדפים של כל משתמש. למשל: כשאני נכנס ל"השעה האחרונה בפורומים" לוקח לדף ה-מ-ו-ן זמן להיטען. למה? כי בדף יש את כ-ל הפורומים. אני לא מתעניין באופנועים, פוקימון, חילופי זוגות ועוד הרבה הרבה פורומים. מה שאני אומר זה שהיה נחמד אם היתה אפשרות לערוך את הפורומים שאני אוהב ככה שרק הם יופיעו לי בדף הנ"ל.

NoyNoy

New member
הצעה:

אולי פשוט תפתח את הפורומים אותם אתה רוצה לקרוא וזהו?

PopPy

New member
אני לא מבינה מה הבעיה -

הממשק של
מאווד נוח ומהיר, מה כל כך קשה להיכנס לפורום, ולראות את ההודעות החדשות ביותר שעולות במילא אוטומטית ללמעלה?! |S| פופי |S|

oren*

New member
שים לך בשורת הקישורים המועדפים

של הדפדפן את הפורומים שאתה אוהב, וכנס אליהם פעם בשעה בכדי לראות מה חדש. בשעות הלילה (שתיים עשרה והלאה) כמות הפעילות בפורומים יורדת, וכשנכנסים ל"שעה האחרונה בפורומים" אפשר לראות באילו פורומים כן כותבים הודעות ולהשתתף בדיונים. הודעות בפורומים מוגבלות ל-7000 תווים, במידה והודעתך עולה על מספר זה תוכל לפצל אותה לשתי הודעות ולכתוב אותן אחת מתחת לשניה.

ההגבלה על אורך ההודעה עומדת

על 7900 תווים. על מנת לשגר הודעות ארוכות יותר (גם הודעה במגבלה זו היא הודעה ארוכה למדי), פשוט כתוב את ההודעה בקובץ טקסט (doc/txt), וצרף אותה להודעה. עמוד ההודעות האחרונות: מציין אך ורק את ההודעות שנוספו בשעה האחרונה. נבדוק אם אפשר לסמן את סוג ההודעה (תגובה או ראשית). בשלב זה לא נאפשר התאמה אישית של העמוד.

למעלה