בעיות תצוגה של ה G2

whopper

New member
בעיות תצוגה של ה G2

אולי מישהו יכול לעזור???? יש לי WIN XP ו WIN 98 ובשניהן הסימולטור עולה אך אני רק רואה מסך לבן ושומע את המנוע עובד. יש מס´ מבחנים שצריך המחשב לעבור כדי לבדוק את היכולות שלו - שלי לקח את כולם בהליכה - כך שאין לי ממש מושג לגבי טיב הבעיה :) דוד

ShayAmar

New member
תתקין את העדכון 533

זו בעיה מוכרת. תחפש את העדכון שמספרו 533, זה יפתור את הבעיה

eitanh53

New member
פתרון הבעייה

חשוב מאוד לדעת על איזו מערכת הפעלה התקנת את הסימולטור. התוכנה יודעת להתקין את כל הדרייברים על כל מערכות הפעלה פרט ל-xp. במערכת עם xp עליך להתקין את הדרייברים ידני. לכן כפי שזה נשמע יש לך בעייה עם הדרייבר של כרטיס המסך.אם לאחר ההתקנה עשית מיד update ועדין לא עובד גש לאתר של יצרן כרטיס המסך שלך והורד משם את הדרייבר האחרון.אם אתה עובד עם מערכת xp כלום לא יעזור לך עד שתתקין ידני את הדרייבר של כרטיס המסך גם אני עובד עם xp והסימולטור עובד חלק מהר וללא כל בעיות.

Drive Guy

New member
חבל לך על הזמן ../images/Emo70.gif תריץ קבץ עדכון

יש לי אותו אם תרצה

blaumark

New member
רבותי שניכם צודקים

אני מכיר את הבעיה היה לי אותה גם בדרך כלל זה באמת עידכון אבל רצוי גם להוריד דרייבר עדכני ל כ.מסך במיוחד עם זה G2 בהצלחה לכם

אלעדהלר

New member
אמרתי לך מה תעשה........

תחליף איתי את המחשב ראש בראש, תוסיף לי קצת ואז יהיה לך מחשב שמסוגל להריץ ריל פליט G2 .

whopper

New member
להוסיף מה??

להוסיף כאפה? בעיטה? כמה זה 1600 לחלק ל 600??? נו אלעד - תגיד "1600" פשוט תגיד בקול שישמעו אותך... עכשיו תגיד "אין לי" :)

whopper

New member
לאלעד היקר

הכנסתי הודעה חדש - יש לי הרגשה שהיא ממש ממש בשבילך....

whopper

New member
צריך להאכיל אותך ביד אה?

להלן שוב הלינק המושלם לאדם המשועמם: אבל הפעם בשביל הילד המיוחד בפורום - אלעד :)

למעלה