בעיות של ipod דל זיכרון...

Goshka

New member
בעיות של ipod דל זיכרון...

בידי ipod מהדור הראשון שזה אומר 5 ג'יגה של זיכרון או ליתר דיוק 4.6 ולי שזה לא מספיק. השאלות: 1. האם יש אפשרות לקנות בארץ הארד דיסק באותו גודל של ההארד דיסק בipod בנפחים שונים, וכשאחבר אותו למכשיר, האם הוא יזהה אותו בלי בעיות? 2. האם יש אפשרות של לעשות דחיסת דיסק (אני לא יודע מה זה עושה בדיוק, אבל אם עושים את זה להארד דיסק במחשב, מגדילים כך את נפחו...או שאני טועה) להארד דיסק של הipod?

OrlyNL

New member
לא ניתן

לשנות את הנפח של האייפוד בשום צורה. אם אתה רוצה נפח יותר גדול, תיאלץ לקנות אייפוד בעל נפח גדול יותר. אבל תן לי לשאול אותך משהו - 5 ג'יגה באמת לא מספיק? אני שמה 10 דיסקים מלאים באייפוד שלי (גם 5 ג'יגה), ואם האייפוד מלא, אז בכל מקרה הבטריה תגמר לפני שתספיק לשמוע את כל השירים. אני לא חושבת שאי פעם הייתי במצב ששמעתי את כל השירים שיש לי באייפוד באופן רצוף.

Nitzanyo

New member
אני יודע שיש מדריך להחליף את הכונן

אפשר לקנות באמזון כונם לIPOD ואז להחליף לבד אפשר לפתוח את הIPOD עם כאלה של גיטרות, אלה שמנגנים איתם כדי שלא יכאב באצבעות הקיצר זה דיי מסובך אבל זה הכי זול

JustThomas

New member
התכוונת למפרט?

בכל מקרה, כמה דברים: האחריות תיעלם למכשיר שאפל\ידע לא פתחו אותו. אבל אני מניח שלאייפוד דור ראשון לא נשארה כבר אחריות, oh well... ורק אם אתם באמת מבינים בעניין והתעסקתם עם דברים כאלה בעבר, אם לא - תתנו למישהו שכן. אלה רכיבים מאוד עדינים.

Goshka

New member
אבל האם הנגן יקלוט את הכונן החדש?

אין לי בעיה לפתוח את ה-ipod, השאלה שלי האם לא יהיו למערכת הפעלה בעיות התאמה עם נפח הכונן החדש?

GoatGuy

New member
למה שלא תמכור וזהו?

אני מכיר הרבה אנשים שיסכימו לקנות ממך את המכשיר ב500 ש"ח... עזוב הרבה אנשים - אני עצמי הייתי לוקח ממך את המכשיר ב500 ש"ח - בשביל הנוסטלגיה, וכמתנה לאחותי
ואז אתה יכול להוסיף עוד 500 ש"ח ולקנות לך אייפוד מיני, עם 4 ג'יגה... סתם, אני צוחק. אתה יכול להוסיף אבל 600 ש"ח ולקנות לך אייפוד 15 ג'יגה מהדור השלישי, הם די זולים עכשיו בארץ ובחו"ל... בהצלחה

Goshka

New member
שאני אוותר על הגלגלת הנוסטלגית???

לעולם לא! זה ה-old school של האייפודים.

OrlyNL

New member
שמע, גם אני לא הייתי מוותרת עליו

אין כמו האייפודים הישנים
אבל...אני באמת לא ממליצה לך לשחק עם הנפח שלו. הוא ישן, ולך תדע מה זה יעשה לו. חבל לקחת סיכון. תקרא שוב את ההודעה שלי למעלה, ותראה ש 5 ג'יגה בהחלט מספיק.

למעלה