בעיות של שיער.

דפוש

New member
בעיות של שיער.

זאת פעם ראשונה שלי בפורום הזה. יש לי שאלה. צבע השיער שלי שחור ובזמן האחרון החלו לצוץ שערות לבנות רק באיזור הקדמי של הפוני. אני לא רוצה להתחיל לצבוע , אך מצד שני זה מאד מפריע לי. האם יש איזה חומר שניתן לשים רק על האיזורים הלבנבנים עד לשטיפה. תודה על עזרתכם.

אן מרי17

New member
תשובה

אם זה רק האיזור של הפוני את יכולה לשים על זה מסקרה שחורה לשיער. זה נראה קצת מלאכותי אבל על שיער שחור לא נראה לי שתהיה בעיה. אני יודעת שיש בחו"ל אבל אני לא יודעת עם יש בארץ- ספריי כזה שאמור לכסות שיער לבן עד שטיפה. ואם את לא רוצה לצבוע ממש אבל עדיין רוצה משהו שיראה טוב את יכולה לנסות חינה שחורה או משהו כזה שיורד אחרי כמה חפיפות.

SMOLANIT1

New member
לא יודעת...

אני במקומך כן הייתי צובעת את השיער... אם את ממש פוסלת את זה, את יכולה לנסות אולי שטיפה בצבע שחור

niritcat

New member
יש נוזל שנקרא Lady Grecian במחלקת

הצבעים לשיער בסופר פארם ובבתי מרקחת. זה נוזל ששמים על הקרקפת והשיער, וזה פשוט מחזיר לשיער את הצבע, ללא צביעה! השיער מתכהה חזרה מעצמו. אני משתמשת בזה קבוע בשביל כמה שערות לבנות שפזורות לי בראש. נסי, אני בהחלט ממליצה.

לבבית25

New member
שיער לבן...

שיער לבן זה שיער שמאבד מהפגמנטציה שלו... אין קסמים! הוא יחזור ויצמח כך גם בצביעה.. בתור ספרית אני יכולה להציע לך כמה דברים. 1. כמובן לצבוע.. ואת לא חייבת לצבוע את כל השיער, רק את הלבן. פני למספרה ליעוץ.. 2. יש מן סטיק כזה בצבעים של בלונד/ אדום/ שחור וחום. את מעבירה את זה על השיער הלבן וזה צובע, הבעיה עם זה שזה יורד כמובן בחפיפה. 3. צבע ללא חומרים כימים, [ללא פרוקסייד] את יכולה לנסות.. למרות שיכול להיות שזה לא יתפוס על שיער חסר פיגמנטים.[תלוי במיבנה השיערה] ואת זה ספר יכול להגיד לך. 4. אני לא מציעה לך לעשות חינה, א' זה לא בריא כמו שחושבים. ב' את לא תוכלי לצבוע אח"כ [במידה ותרצי] כי חינה זה שיכבה שמכסה את השיערה לאוך זמן, לא מומלץ! [תהליך הוצאת החינה מהשיער הורס אותו יותר. מה גם שעל השיער הלבן יצבע לך בגוון בהיר והשיער עצמו יקבל גוון אדום. בנתיים זהו... אין קסמים ואין ניסים וניפלאות... את צריכה להרגיש טוב עם עצמך, עשי מה שטוב לך. שיהיה לך בהצלחה!

למעלה