בעיות שינה

Nut420

New member
בעיות שינה

כמו שאולי שמתם לב אני מתקשה להירדם, באופן די קבוע, אבל מצד שני בצהרים אני נרדם... יש למישהו פתרון או קצה חוט שיוביל לפתרון הבעיה ?

תלוי מה תרצה.

אם אתה מעוניין שננסה לנתח את המקרה שלך, ולהבין ממה הבעיה נובעת אז חסרים פה המון פרטים. כמו: האם כשאתה הולך ךלישון אתה עייף? מתי אתה נכנס למיטה ומתי מתעורר? האם מצליח להרדם האיזה שהו שלב? האם אתה מוטרד וחושב הרבה? האם סובל מבעיות נוספות? גיל? אנמיה? הזעות? מרגיש חום או קור יוצאי דופן? גיל? ? ? וכל דבר אחר שנדמה לך... בכל אופן הייתי מציעה לך לפנות למטפל. לדעתי במיוחד למטפל בדיקור שיכול לבדוק מה הגורם לכך ולטפל בבעיה. אנחנו אולי יכולים לתת כיוון אבל לא לטפל. רפואה שלמה ושינה מתוקה.

Nut420

New member
פרטים

אכן הייתי מעוניין שתנתחו את המקרה שלי, הנה הפרטים: בדרך כלל אני לא ממש עייף כשאני הולך לישון, אני מצליח להירדם אחרי שהייתי ער כל הלילה, בערך ב4-5.. ולכן יוצא לי גם לפעמים שאני קם בצהריים ואז שוב אני לא עייף לקראת הלילה, אבל... למשל אתמול קמתי ב7:30 בדיוק מתי שהשעון המעורר צלצל אבל לא ילכתי להירדם עד 5 בלילה... אני לא ממש מוטרד ולא מבין מה זה חושב הרבה.. אני לא סובל מבעיות אחרות ככל שידוע לי... אין לי אנמיה ואין הזעות, לא מרגיש חום או קור יוצא דופן.. בן 17 והייתי שמח לקבל כיוון למטפל בשיטה שהיא כמה שיותר "הגיונית" (לא הומאופתיה..)

freearth10

New member
כמה טיפים עד לטיפול

שלום לך, לדעתי יש כאן היפוך בין יום ללילה שנגרם אולי בגלל אורח חייך. כמו כל חברי, כמובן אמליץ על טיפול הוליסטי. ועד שתבחר את הטיפול ההגיוני ביותר (קנסיולוגיה כמובן
) אז הנה כמה טיפים קטנים לדרך: לפני שאתה הולך לישון: קח נר והאר את העין השלישית ׁבאמצע הדרך בין 2 העיניים). הרפה את כל גופך על ידי מתיחות חזקות של כל הגוף והרפייה בבת אחת. חזור על התרגיל כמה פעמים. דאג לאוורר את החדר, לא לישון בחדר בו פועל מחשב, מקלחת טובה לפני השינה ומשפט חיובי כמו: אני שלו ורגוע. דרך אגב לא הבנתי מה לא הגיוני בהומיאופתיה? אחרי תחקור של שעה-שעה וחצי, קצת לא הגיוני לאמר שהתוצאה היא לא הגיונית
אם אתה מחפש דיוק מדעי - לא תמצא אותו כאן בשום תחום. אם אתה רוצה להפעיל את מרכז הריפוי שבך ולמנוע את העמקת הבעיה - כולנו כאן הכתובת. מאיה

גם לי יש טיפים מנסיוני..

עד שתמצא את הטיפול המתאים רציתי שתשמע את סיפורי: (ואולי אף זה יעזור) לפני הרבה שנים נהרגה מכרה שלי וזה גרם לי לבעיות שינה, חשבתי וחשבתי ופתרתי לעצמי את הבעיה באמצעות: - קניתי מנורת הלוגן כדי לא לישון בחושך, והשארתי אותה כל הלילה על תאורה חלשה.. - קניתי מצעים חדשים - קניתי כרית חדשה - קניתי פיג'מות חדשות נעימות במיוחד עד היום אני מקפידה על חדר שינה נקי ומסודר ומצעים נקיים כל הזמן.. * וכמובן שהיום אני מקפידה ללכת לטיפול אלטרנטיבי ברגע שאני מרגישה חוסר איזון ..

TaiJiDragon

New member
בעיית שינה

הדרקון סיני ולכן מטפל בשיטות של הרפואה סינית. יצא לי לטפל בחודשים האחרונים במספר בעיות שינה (קושי להרדם עד חוסר יכולת להירדם כלל במשך שבועות) המעניין הוא שאומנם הבעייה דומה אך הסיבה (האבחון לפי הרפואה הסינית) היה שונה לגמרי. במקרה אחד הסיבה היתה בעיקר חוסר אנרגייה (Yin Def למקצוענים) במקרה אחר הסיבה העיקרית הייתה עודף אנרגייה (Liv Qi Stag) בשני המקרים השונים טיפלתי בדיקור ובצמחי מרפא. לכן אני ממליץ לך להיפגש עם מישהוא שמתמחה בשיטות הטיפול הסיניות וביחד תנסו לברר את הסיבה. ככל שתמהר לפנות לטיפול סיכויי ההחלמה יהיו גבוהים יותר ומשך הטיפול בד"כ קצר יותר. כמובן שבמקביל עלייך לפנות לרופא המשפחה כדי שישלול בעיות רפואיות העלולות לגרום לחוסר שינה. אם ברצונך לתת יותר פרטים, ניתן לפנות אליי גם באישי לילה טוב!

TaiJiDragon

שלום דרקון. אבל למה כותב בגוף שלישי? ואולי תספר קצת על עצמך? כי למרות שאתה כותב פה לא מעט, לא יצא לי הכבוד להכיר אותך. איפה למדת? מה? מתי? איפה מטפל?

למעלה