בעיות שינה

maya710

New member
בעיות שינה

שבת שלום לכולם! אני רוצה לתרום מנסיוני אגב הטיפול באימי חולת האלצהימר! למדתי לדעת שגם האנשים הנוחים והרגועים ביותר הופכים לחסרי סבלנות ,כעסנים ואפילו אלימים בהתפתחות המחלה. אז שלב ראשון נתתי הוראה למטפלת לא לתת לאמא לשתות קפה וגם לא תה (שיש בו גם קפאין) קניתי תה פסיפלורה שהוא מרגיע. בבקר אמא שותה חלב חם עם כפית דבש שהוא גם מרגיע, חל אמנם שיפור ניכר אך לא כמצופה. בערב לפני השינה מצאתי מתכון מנצח! אמא שותה ספל חלב גדול חם שיש בו שקית תה פסיפלורה ,כפית דבש וכף גדולה של ליקר אמרטו,והיא ישנה כל הלילה. וכך המטפלת גם יכולה לישון.

ronnyw

New member
תודה לך !!

אצלנו כל התה-ים, השיקויים הטבעיים ומרקחות לא עזרו. לצערי - אנחנו הצלחנו רק עם כדורי שינה, וגם איתם היה צריך הרבה ניסויים ותהיות... ועדיין זה משתנה משבוע לשבוע... מקווה שעצתך תסייע לאחרים.

נילי41

New member
גם אצלנו רק עם תרופות

הפרעת שינה היא תופעה ידועה אצל חולי אלצהיימר, בין יתר ההפרעות האחרות. אצלנו זו היתה ה-בעיה הגדולה ועד היום אין לילה אחד שיוד ישן רצוף, אולי פעם ביובל. שום דבר לא עזר במקרה שלו, רק טיפול תרופתי. אז כמו שרוני ציינה כבר, כל אחד מגיב אחרת ואצל כל אחד הפרעות שונות ברמות שונות. זה נפלא שהצלחתם להתגבר על הפרעות השינה באמצעות תה וחלב חם ודבש וכו'. אבל במקרים שאין הצלחה כזו, והלילות הופכים לסיוטי לילה לחולים ולמטפלים, אין מנוס מכדור שינה כדי לזכות בשעות שינה ספורות.

אסתרס

New member
../images/Emo68.gifפתרון יצירתי עם אמרטו

רעיון כל כך הגיוני, לא חושבים עליו בגלל פשטותו, אני הייתי מנסה.

maya710

New member
בעיות שינה

אני הצעתי לסלק מהבית את הגורמים לעירנות מוגברת קפה ותה וכידוע קפה הוא גם גורם משתן שבעקבותיו יש צורך לשתות שוב. על הליקר שהוספתי לחלב הרופא נתן את הסכמתו בדיעבד. ובכלל אני ממליצה לכולם להתחיל את היום עם כפית דבש בפה. שבוע טוב לכולם!!

למעלה