בעיות שינה קשות

בעיות שינה קשות

שלום לכולם. אני קוראת פה הרבה אבל לא יוצא לי הרבה לכתוב או להגיב. צריכה את עצתכם/עזרתכם: מעיין בת שנה ותשעה חודשים. אף פעם היא לא ישנה בלילה טוב מדי, תמיד היתה מתעוררת, אם זה למים, מוצץ וכו' וכו' וכו'. לפני כ 4 חודשים עברה ניתוח להוצאת השקדים לאחר שהתברר לנו כי זה גורם לה לדום נשימה וזה חלק מבעיות השינה שלה. חשבנו שלאחר הניתוח השינה שלה תשתפר ולצערינו התבדנו. בזמן האחרון זה אפילו החריף. עד לפני כחודש וחצי היא היתה הולכת לישון מרצון בלי בכי, נשארת לבד בחדר ונרדמת לבד במיטה. אחרי שחזרנו מביקור של הורי בארה"ב, נראה כי כל המערכות התשבשו: לא רק שהיא לא מצליחה להירדם לבד ואחנו צריכים לשבת לידה ו/או לשיר לה נומי נומי עד שהיא נרדמת, היא גם מתעוררת עשרות (כן, עשרות) פעמים בלילה, אנחנו נכנסים אליה לחדר , מרגיעים ויוצאים שוב ואחרי כמה דקות שוב סירנות מחרישות אוזניים וזה לעיתים נמשך ככה שאנחנו נכנסים ויוצאים מהחדר שלה במשך למעלה משעתיים. מיותר לציין שאנחנו שבורים כבר נפשית ופיזית. שללנו בעיות רפואיות, גם שיניים לא נראות באופק. מה לדעתכם זה יכול להיות ואיך מקלים עליה את עניין ההירדמות? תודה מראש וסליחה על האורך.

הילהל

New member
היא מדברת?

אולי אפשר לשאול אותה מה מפריע או חסר לה בלילה? אני מזמן מזמן נטשתי את כל החוקים והכללים הנוקשים - מאז שהוא סבל מדלקות אוזניים יונתן ישן אתנו בלילות. זה היה בערך בגיל 10 חודשים. בגיל שנתיים וקצת עבר להרדמות במיטה שלו ומעבר אלינו עצמאית בלילה (שאנחנו כבר כ"כ רגילים אליו, שפשוט לא מרגישים בו). וככה כולם ישנים טוב.

אני במקומך

הייתי עוברת לישון איתה בחדר או מביאה אותה אלי למיטה רק כדי לישון קצת. ומקווה שהעניינים יסתדרו איכשהו מתישהו. או מנסה אחרי זמן משהו הדרגתי. נשמע לי שמשהו מטריד אותה או מפחיד אותה, והיא צריכה את נוכחותכם לידה. ואולי כדאי גם לחזור לרופא לוודא שאין בעיה רפואית שמציקה לה.

הבעיה היא שכשהיא ישנה איתנו

אני לא מצליחה לישון בכלל כי או שהיא צובטת לי את המרפקים (זה הקטע שלה כמו שילדים אחרים ממוללים חתיכת חיתול או משהו) או שהיא נשכבת לרוחב המיטה ובועטת בנו. מבאס אותי לראות אותה ככה אומללה ואני כבר ממש אובדת עיצות.

אלדורית

New member
ומה עם להניח מזרון בשבילה בחדר

שלכם? ככה היא לידכם אבל לא במרחק צביטה ובעיטה... (זאת העצה שלאה נותנת בד"כ אבל אני רואה שיש לה בעיות במחשב, אז אני מרשה לעצמי)

למעלה