בעיות שאיבה

hatan

New member
בעיות שאיבה

שגית שלום ומזל טוב, בני בן 6.5 חוד' , יונק ואוכל קצת לפעמים פירות וירקות, בעוד כיומיים עליי לחזור לעבודה וכבר התחלתי עם השאיבות, רכשתי את המיני אלקטריק של מדלה , איני מצליחה להגיע לכמויות חלב גדולות שישביעו אותו (כ- 80 מ"ל בכל שאיבה) , והבעיה הגדולה יותר היא שמצד אחד כמעט ולא יוצא כלום, שאלתי היא האם יתכן שכמות החלב התמעטה כל כך? מהו הזמן הטוב ביותר לשאיבה? עלי לציין שעד כה בני עלה כל הזמן יפה במשקל . תודה מראש, איילת.

mornor

New member
שאיבת חלב

שלום איילת! ביתי באותו גיל כמו בנך, חזרתי לעבודה לפני 3 וחצי חודשים. את מצליחה יפה מאוד בשאיבה, אני שאבתי בהתחלה בערך 20CC...גם אני שואבת במיניאלקטריק של מדלה ומרוצה ממנה מאוד. צריך לזכור שכמות החלב שיוצאת בשאיבה היא לא בהכרח כמו בהנקה. שאיבה היא מיומנות נרכשת. לוקח זמן לתרגל את השאיבה ולהתרגל אליה. הגוף לא מגיב למשאבה כמו לתינוק, לכן לא ניתן להסיק מכמות החלב שיוצאת בשאיבה לגבי כמות החלב שהתינוק יונק. גם אצלי יש צד אחד שיוצא ממנו פחות.בד"כ שני הצדדים אינם זהים, גם בכמות החלב וגם בזרם החלב. לגבי זמן שאיבה - את מתכוונת עכשיו לפני שאת חוזרת או כשתחזרי? כשתחזרי לעבוד, נסי לשאוב בערך בשעות שבנך אוכל. כמה פעמים תוכלי לשאוב? אני שאבתי פעמיים בהתחלה אבל עכשיו רק פעם אחת בסביבות 12:30 לאחר ארוחת צהריים. אני שואבת לה רק ארוחה אחת והשאר היא מקבלת תחליף. זו החלטה שלך כמה זמן את מקדישה לשאיבה. קחי בחשבון ששאיבה יכולה לארוך כחצי שעה, מומלצת שיטת 7-7-5-5-3-3 (7 דקות צד אחד, 7 צד שני, 5 צד ראשון וכו'). מקווה שתשובתי מספקת, ובכל מקרה - המון בהצלחה וכל הכבוד!!!!!! אם את זקוקה לעצות ותשובות נוספות, אני ושאר הבנות נשמח לענות. מור

למעלה