בעיות רבות

בעיות רבות

אני סובלת מהפרשות נמשכות מהנרתיק,מכאבי בטן חמורים אחרי ארוחות ומכאבי גרון חוזרים..הבנתי לפי חקירה באינטרנט שיכול להיות שזאת קנדידה(יש סיכוי?)...השאלה היא איך אני בודקת את זה ומה אפשר לעשות נגד זה ואצל מי?

קנדידה

הטיפול בקנדידה הוא בעיקרון תפריט מוקפד, ותוספים שונים/ צמחי מרפא לאורך זמן. יש סיכוי גבוה שמדובר בקנדידה, אולם רצוי לבחון את זה עם מטפל. נטורופתים ידועים במשיכתם לטפול בקנדידה, וככזה אני יכול להעיד שזה עובד לא רע. אז פשוט בוחרים מטפל (ההמלצה שלי היא, כמובן, נטורופת), הולכים לתשאול, וקובעים את הצעד הבא... בהצלחה, והרבה בריאות!

תודה../images/Emo13.gif

השאלה היא איך אני מוצאת נטורופת טוב באיזור המגורים שלי? אין לי שום ידע בנושא ועד עכשיו הייתי מטופלת רק במרפאות רגילות של קופת חולים

אזור חיפה

זכרון-יקנעם-טבעון אשמח להמלצות במסרים

על קנדידה...

בשנים האחרונות ה"קנדידה" הפכה להיות התרוץ לכל דבר כמעט.... אין כל ביטחון שהתאור שנתת מקורו בקנדידה, ואין כל ביטחון שאת זקוקה לדיאטה/נטורופת. דיאטת הקנדידה המוצעת בד"כ קשה מאד ליישום לאורך זמן ורבים נשברים בביצועה. לכן לפני שהולכים על טיפול כבד כדאי להיות בטוח בסיווג הבעיה. לגבי טיפול הכיוון המשוחד שלי היא הומאופתיה ואם תרצי המלצה לזה אני יכולה לתת לך באזור שלך
כל טוב עירית

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif גם לי יש תחושה כזו לגבי הקנדידה

כשהייתי ילדה היינו צוחקים על הרופא שכל דבר שהוא לא ידע מה זה הוא אמר "וירוס", נראה לי שגם אצלנו ברפואה משלימה, יש המזדרזים מדי לתת תוית פשוטה כזו "קנדידה", ולפעמים גם פתרונות עוד לפני האבחון. מצטרפת בחום להמלצה ללכת לטיפול עומק שכולל אבחון כתחילת הטיפול לגבי ההמלצה הספציפית על הומאופתיה - יש עוד שיטות טובות ומעמיקות והכיוון המשוחד שלי הוא כמובן לכיוון רפלקסולוגיה או רפואה סינית למרבה הצער לא מכירה אפחד באיזור חיפה - אולי מיכל או שרון שיאצו מכירות

זה נכון.

"קנדידה" זו מילה מאיימת, שאכן מהווה תחליף לשמות אחרים, לעיתים. אבל- צריך לזכור שהיא קיימת, ובאחוזים לא מעטים, וצריך לבדוק לעומק. עם מטפל. גם אם לא מדובר בקנדידה- יכול להיות שמדובר בטפיל אחר, ולא חסרים כאלה בין התאים הרבים, חלקם שלנו, שלהם אנו קוראים "אנחנו". והכי חשוב- קשה ליישום ככל שתהיה בתפיסה שלה (והיא לא כזאת נוראית, רק ההתחלה, משום שמדובר בשינוי), הדיאטה לקנדידה עוזרת בצורה מופלאה לגוף לשקם את עצמו. מרגישים נהדר, יורדים במשקל, הרבה יותר חדים ואנרגטיים, ויש גם שינויים מנטליים שמתרחשים- כמה כח יש בלהגיד "לא" לאוכל, שבעבר פשוט היינו קופצים עליו בשקיקה, ומבלי לחשוב לרגע...

0 אור 0

New member
לא ניסיתי

אבל הדיאטה לקנדידה שפורסמה פה בפורום נשמעה לי איום ונורא - בין כל הדברים שאסורים בגלל הדיאטה לבין הדברים שאני לא אוכלת מסיבותי שלי (למשל חסה) - לא נשאר בכלל מה לאכול גם מי שמסתדר עם הדיאטה הזו, זו לא תזונה לחיים אלא לתקופה מוגבלת בלבד, וגם אותה מתוך מאמץ וכח סבל

lightflake

New member
קיימת באחוזים לא מעטים...

השאלה היא לא אם היא קיימת, כי היא קיימת אצל כולנו כפלורה טבעית סמביוטית בלתי מזיקה, השאלה היא מדוע אצל אדם מסויים היא יוצאת מהסמביוזה והופכת לטפילה? והאם הכחדתה ע"י תזונה שתרעיב אותה או תרופה שתשמיד אותה, יביאו לריפוי שורש הבעיה?

למעלה