בעיות ראשונות ב ATLAS

rchokler

New member
בעיות ראשונות ב ATLAS

אני מנסה קצת ללמוד אטלס ונתקלתי עוד בשלב ההתקנה ראיתי סרטון קצר על יישום פרוייקט אטלס בסרטון מוסבר לפתוח Atals Project אבל אני לא יכול למצוא פרוייקט מסוג זה התקנתי את ה Ajax Framework beta 2 והפרוייקט היחיד שאני יכול להוסיף הוא Ajax Enabled web site אחרי שפתחתי את מה שיש אין לי תוספת לRefrence כמו בדוגמא Microsoft.web.atlas.dll מה חסר לי ע"מ שאוכל להוסיף פרוייקט ATLAS (שנמצא בדוגמא ב Template Project ) ? תודה רבה אני מקווה שהיית מספיק מובן

dino_din

New member
תחפש באתר של ATLAS

יש שם קובץ התקנה שצריך להריץ והוא מוסיף לויזואל סטודיו את האפשרות לפתוח פרוייקט אטלס.

rchokler

New member
תוכל לתת לי קצת יותר פרטים

הרמזים שלך מעולים אבל לא מספיקים כנראה שלא מצאתי את הלינק הנכון תוכל בבקשה לשלוח לי לינק או משהו שיותר יעזור לי?

Justin Angel

New member
קה פרובלמה מואי צ'יקיטה?

Ajax (לשעבר: אטלס) פוצל לשתי חלקים נכון להיום: Core ו-CTP. Core אלו הפיצ'רים שנדרשים להעברת מידע בין שרת ולקוח, החיבור לשירותים הבסיסיים של ASP.Net (פרופילים ואימות משתמשים) שלושה פקדים גרפיים (שהעיקרי מביניהם הוא ה-UpdatePanel) והפיצ'רים הנדרשים ליצירת מחלקות AJAXיות צד-לקוח וצד-שרת. CTP אלו שאר הפיצ'רים (מחלקות צד-לקוח פשוטות, מחלקות צד-שרת מעניינות, Bridgeים ל-Webservice) שהם הרבה יותר גרפיים ונקודתיים מאשר הפיצ'רים של ה-Core. העקרון הוא להבדיל בין העיקר לטפל ובין הטכנלוגיה לישום של הטכנולוגיה. ניתן להוריד מהאתר של ajax את גירסת CTP נובמבר (וככה היא נקראת). לאחר התקנה שלה תקבל AJAX CTP Enabled Website שמכיל את כל מה שאתה צריך. כמובן שקודם צריך להוריד את ה-Core ולהתקין (עם הסרה של הגרסאות הקודמות), אז להתקין את ה-CTP ואז להוריד את ה-Control toolkit (שזה בעקרון רק DLL שצריך להוסיף לפרוייקט). בנוסף ניתן להתקים גם Sample Application שיעזרו רבות ללמידה.

למעלה