אבא של אפי, תודה שאתה מגיב כל פעם אבל אני ואנגלית לא ממש מסתדרים.... אם הבנתי נכון מהכותרת מדובר בראיה כפולה ואני תהיתי לגבי הרגשה שצריך לעלות את המספר במשקפיים. ז"א עוד לא הייתי אצל האופטמטריס אבל רציתי לדעת אם יש סיכוי שזה נובע מהאפילפסיה.
רק עכשיו ראיתי את ההערה שלך לגבי התקפים קצרים ורעידות מהידיים עם נפילה של דברים מהיד. התופעה הזו החלה לי לפני כמה חודשים ואני לא יודעת מה לעשות ונמצאת בחרדה. האם תוכלי לפרט לי יותר מה זה??
METAL4EVER יקרה. לא כ"כ יודעת איזו עוד פרטים את רוצה לדעת כי די פירטתי את הכל. אבל אני אנסה. בהתחלה ממש כשלא תיארתי לעצמי שום דבר על אפילפסיה שמתי לב שלפעמים בבקרים אני 'מרחפת'. כאילו לרגע חשבתי על משהו אחר.אח"כ זה קצת יותר התארך ואז כאמור התחילו ליפול לי דברים מהידיים. בשלב מסוים ההתקפים היו מלווים בהרגשה שהעולם משחיר (די דומה בעצם להתעלפות) ומין צמרמורת. אחרי כמה זמן פניתי לרופא ואז שלחו אותי ל-EEG. ואז כל המסלול של נורולוגיה תרופות וכו'. אם התחילה לך תופעה כזו אל תזלזלי, כדאי שתפני לרופא כמה שיותר מהר. יש לך אפילפסיה וההתקפים האלו נוספו עליה או שאת לא מאובחנת? בכל מקרה תפני לרופא. רפואה שלימה לך ולכל תושבי הפורום! בכל מקרה את מוזמנת לשאול עוד אם נראה לך שאני יכולה לעזור. (אשמח אם תשתפי בהמשך)
אמנם אני מאובחנת כחולה ומטופלת עי טגריטול 1100 מג ליום אך במשך השנתיים האחרונות לא היו לי שום בעיות אך לאחרונה התחילו התופעות שתארתי כמו נתוקים-- היד זזה ללא שליטה ויש מעין הרגשה כמו אאורה . הפחד שלי גדול שמא זה יכול להתדרדר להתקף גדול תודה לך על התשובה המהירה יום טוב
אני לא מצליח להבין הרבה ממה שקורה איתך. אני כותב רק לדעתי, ואני לא רופא. אני יכול להציע לך לבדוק אצל רופא רציני, כאשר ניראה לי שהטגרטול לא מתאים לך, ולא היה צריך להעלות לך מינון, אלה להבין מזה את סוג האפילפסיה שלך ולשנות תרופה.