בעיות קיבה

Liquid Nazgul

New member
בעיות קיבה

אני חושב שגור שלי יש בעיות בקיבה כי הוא כל הזמן משלשל את האוכל שהוא אוכל(זה בונזו גורים) וגם יש לו ריח רע מהפה שבא מהקיבה. מה עליי לעשת, הוא אצלי כבר שבוע וקצת ועדיין משלשל, לא עשה צרכים מוצקים עדיין...

lilithmm

New member
../images/Emo107.gifמזל טוב לרגל קבלת הגור החדש../images/Emo70.gif

שלום לך
האם ביקרת כבר אצל וטרינר עם הגור
הוטרינר ידריך אותך איזה אוכל מתאים לגור שלך ויתן לו כדור נגד תילוע. אנא ספר לנו איך היה הביקור עם הגור שלך אצל הוטרינר.

erez99

New member
קיימת אפשרות

שהכלב אלרגי למזון שאתה הנותן לו לכן או שתברר מה נתנו לפני שהיה אצלך או שתיגש לחנות ובד"כ ישנן דוגמיות חינם או במחיר סמלי וכך תבדוק אם השלשול מפסיק. דבר שני הרבה אנשים נותנים לכלבים חלב וגבינות ויש כלבים שזה גורם לשלשול לא כתבת אבל אם זה המצב יש להפסיק. ודבר אחרון יתכן שהכלב חולה אם שום דבר לא עוזר יש לקחת אותו לוטרינר.

Liquid Nazgul

New member
לגבי הגור

אני נותן לו מזון פשוט לגורים(עטיפה בצבע ירוק דשא) ונתתי לו גבינה לבנה עד עכשיו אבל אני חושב שהוא לא רגיל למזון הזה או שזה יבש לו מדי(יכול להיות דבר כזה?). הפסקתי לתת לו גבינה כי הוא גמר אותה ואני מתכוון אוטוטו לקנות מזון איכותי לגורים(משהו בשם NUTRO CHOISE) שמקווה אולי זה יפתור את הבעיה. לגבי מחלה או תולעים אין לו גם בגלל שהוא כל הזמן משחק ופעיל וגם בגלל שהוא קיבל תילוע כבר...

lilithmm

New member
אל תתן לו גבינות../images/Emo107.gif

אפשר להוסיף לו על האוכל יוגורט ביו - bio. זה עוזר לעיכול.

שמע...

הכלב שלי אוכל בונזו לגורים, הוא לא מסריח ולא נעליים... אממ או שתנסה לקנות אוכל אחר ותראה מה המצב!!! יכול להיות שגם הוא ליקק או אכל רעל אם הוא מלקק את הרצפה בחוץ (אולי בעבר שפכתם רעל או חומר ניקיון על הרצפה בחוץ) למשל הגור שלי לפני שבא שטפנו טוב טוב אם הרצפה בחצר כיוון שהיו שם רעלים של דלק ועוד... ואם לא זה ולא זה המלצה להתיעץ אם ווטרינר דחוף!

עזוב ליום או יומים מזון יבש-תן אורז

והרבה מיים. בכל מקרה תן לו משהו טוב יותר מבונזו ותן לו קצת סידן מידי יום.

למעלה