בעיות קיבה

בעיות קיבה

למישהוא יש מידע לגבי התרופה של כצ"ט - FAMO 40 שמורידה רמת הפרשות של מיצי קיבה??? וכמובן על סיכונים שלה, והתוויות, ולגבי תחליף טיבעי לתרופה? תודה. שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד.

freearth10

New member
אח גדול,

אני עוקבת וצופה בך מרחוק. יתכן שהבעיה בקיבה היא עקב ריאקציות של הטיפולים האחרונים. ואם לא - עדיף לטפל בסיבה לבעיות בעיכול. התרופה תשכיח ממך את הבעיה העיקרית.
מאיה

זה לא עבורי

זה עבור אימי שאחרי עקירת שן, חוותה חושלה כללית, חוסר תאבון ובעיות עיכול, הרופא אמר שיתכן חולשה ( נפיחות ) של בלוטת התריס, שלח לבדיקות דם ונתן את הכדורים כדי להקל על להעיכול, בחילות, צרבת וגזים. ושאלתי זאת עבורה, וחשוב לציין שקשה לשכנע אותה לטיפול משלים, כך שאני מחפש דרך נוספת לעזור לה וכמובן לדעת אם אין סיכונים לתרופה. תודה. ולגבי... אני לקחתי קצת פסק זמן, נסעתי לדרום ( שיטים ) ואשמח למצוא את הסיבות ל"בעיות" ולטפל בהן, בינתיים אני ממשיך עם הטיפול, למרות שאני יודע על נקודות דיקור שיעזרו לי, שאלנו את הגוף והוא אמר לא לערבב. שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד.

freearth10

New member
אולי היא כן תסכים לקבל תמציות

שעובדות על המצב הרגשי שלה? דרך אגב איזה טיפול אתה מקבל בשיטים קנסיולוגיה במקרה? ואם לא איכפת לך ספר קצת על שיטים. נשמע לי כמו סוף העולם. המון אדמה ואדמה יש שם. מאיה

למעלה