בעיות עצירות

בעיות עצירות

שלום אני בשבוע ה8 להריון, בת 41.5 עם בעיות עצירות כרניות. משתמשת באופן קבוע פעם ביומיים בלבד בתה טיבאטי. עכשיו שאני בהריון רציתי לדעת האם אני יכולה להמשיך ולהשצמש בתה הטיבטי או מומלץ משהוא אחר? ומה? תודה מראש .

freearth10

New member
מאוד ממליצה לך

להפסיק איתו, להניע יותר את גופך, לשתות יותר מיים.
מאיה

0 אור 0

New member
אוי ואבוי

התה הטיבטי לא מומלץ גם בלי הריון בגלל שהוא מכיל חומרים משלשלים שלטווח הארוך פוגעים בפריסטלטיקה של המעי. הבעיה שאם את משתמשת בו ב אופן קבוע כבר די קשה להגמל ממנו, אני לא ממש זוכרת את המרכיבים הספציפיים ואם יש להם התוית נגד להריון - כדאי לבדוק לפי מה שכתוב על האריזה (ולפעמם הבאה- נמנעים ממוצרים שמזיקים להריון החל משלב התכנון, כי השלב הכי רגיש זה החודשיים הראשונים). אם זה מותר אז כדאי להתחיל בגמילה על ידי שימוש הולך ופוחת. מציעה לנקוט באמצעים הטבעיים להורדת עצירות: לשתות המון מים, לשנות תזונה לעתירת סיבים - ירקות, פירות, דגנים מלאים, קטניות, זרעים. במיוחד זרעי פשתן טחונים - 2 כפות ביום של זרעי פשתן שאת טוחנת ומערבבת לך במה שבא לך _חשוב לאכול סמוך לטחינה כי שלא יתחמצן) ומוסיפה 1-2 כוסות מים בסמוך, לא רק יסייעו לעצירות, אלא גם יספקו לך חומצות שומן חיוניות שיעזרו להתפתחות העובר ולהריון התקין. לעסוק בפעילות גופנית - הרבה תנועהוגם הפעלה של הבטן - אם יש חוג של יוגה בהריון באיזורך , ממש מומלץ. להוסיף פרוביוטיקה שתסייע לשיקום הפלורה הטבעית במעיים. ואחרון חביב - אם את צריכה לקחת ברזל, אז יש תוספי ברזל טיפה יותר יקרים שלא גורמים לעצירות.

hal767

New member
הצמח הזה מזיק לבריאות.

לכן אינו מומלץ כלל לשימוש. אני בעד לטפל שורשית בבעיה ולא להתרכז בטיפול בסימפטום באמצעות חומרים מפוקפקים. טיפול סימפטומטי הופך את הבעיה לכרונית.

m i n y m o

New member
דברים שטובים לעצירות

מומלץ להוסיף סיבים תזונתים סלק לא להבהל המה"דם" אחרי זה בשתן וביצאות. פשתן אפשר בסלט או ביוגורט (מלא זה בסדר אם טחון אז עדיף לטחון במקום אם את קונה תחון חשוב מאוד לשמור בהקפאה התחמצנות יכולה להפוך אותו לרעיל) קישואים , זה טיפ נחמד להוסיף קישוא חי לסלט חותכים אותו דק דק יש לו טעם של מלפפון הרירית שלא טובה למעיים. שזיפים (קצת משלשל לא להגזים המלצה שלי להשרות שזיף מיובש במים במשך הלילה ולשתות את הנוזל בבוקר לנשים בכלל ובהריון במיוחד מומלץ מאוד אל תרד בכול צורה מתכון נחמד "פלק פניר" בצל גדול חתוך דק דק לטגן להוסיף תפ"א חתוך דק ותרד טחון לכסות במכסה להוסיף מלח פילפל כורכום לפי הטעם. אפשר להגיש אם אורז. מצוין אני גם ממליצה להוסיף טחינה עדיף מלאה לתפריט (הרבהיותר בריא מחומוס
) מקווה שיעזור בהצלחה ושיהיה במזל טוב ענבל

למעלה