בעיות עם J-2?

BigMatilda

New member
לא דייקתי במושג... צ"ל Atomic Operations

זה משהו בתיכנות מקבילי שאומר שתוכנית מבצעת פעולה מסויימת מתחילתה ועד סופה כיחידה אחת ללא הפרעות מתוכניות אחרות. כלומר "אטומי" במובן המקורי של "לא ניתן לפיצול".
כמובן שAtomic Operations נשמע אפילו יותר גרוע מ-Atomic programming...
הסיפור של הבחור ההוא (נדמה לי שבנוסף לכל הוא גם היה ירדני מניו-זילנד, או משהו מעורר חשד בסגנון) נכנס לפנתיאון של התחום שלהם.

Philip Jr

New member
נכנס לפנתיאון בצדק..

אחד הסיפורים היותר משעשעים ששמעתי, אולי נארח אותו פה בפורום!

sharonr5

New member
כן קראתי

את מה שרשמתם, אני יודעת שמה שמצאתי זה לא רשמי...
העובדה שהיא לא התעניינה בכלל במשכורות שלי שכן היו עלי, ורצתה רק לראות על מה אני עובדת גורמת לי להרגיש שזה יותר היה העניין. אם אחרי שהסברתי בשגרירות שאני הולכת לקבל את המלגה שלי אני עדיין מקבלת את הויזה, אז כניראה שזה חוקי ואני לא שוברת כללים :) (ואם יום אחד מישהו יגיד לי שזה לא חוקי אגיד להם שאמרתי את הכל בשגרירות ואף אחד לא אמר לי שיש עם זה בעיה...).

נחכה ונראה! (בתקווה שלא נחכה הרבה וילך לי הטיול לניו זילנד...)

boneguy

New member
מזכיר לי

כנראה שאת צודקת, והעובדה שהזכרת את המילה פיצוץ היא הסיבה לכל הבלאגן. עדיין זה אומר שמבחינת החוק יהיה מותר לך. שוב, הסיכוי שמישהו יעה על זה אפסי, ואין לך ממש סיבה לדאגה, אב להגיד שזה חוקי כי הפקידה לא אמרה לך כלום זה לא נכון.

היה בפורום השכן בחור שמזכיר את המסקנה שלך. המסכן נשוי לאישתו האמריקאית והם עברו לארה"ב במטרה להוציא לו גרין קארד. בטיול לקנדה, הוא חזר ואמר בגבול את האמת לאמיתה (כמו שהוא אמר לפקיד בניו יורק, שהוא נכנס). הוא לא הורשה להיכנס לארה"ב, תוך כדי שהוא הופרד מאישתו הילד\ה (לטענתו גם בצורה אלימה). לדעתי הוא עדיין מחכה בארץ לסידור האישורים. גם הוא ניסה לטעון שפגיד ההגירה בניו יורק שמע את אותו סיפור, אז כנראה זה חוקי. אז זהו שלא.

לקחים לפעם הבא, אין טעם פרט מה שלא שואלים אותך, ויפה שעה אחת קודם.

בהצלחה.

שלום אני ממועכבי TAL

החלק הנחמד שבעלך קיבל את J1 בלי בעיות.
אני J1 אפידמיולוגית שכלל לא ברשימת TAL.
אני עברתי תחילה תחקיר אצל הקצין הגירה - אושרתי.
ואז הגיעה התור של בעלי שיחיה הוא פיזקאי מהטכניון שאח"כ עבד בתעשיות הביטחוניות, שם התחקיר נעצר.
הקצין הגירה חייך בנימוס ואמר לשנינו , לאנשים מוכשרים כמוכם יש לנו מסלול מיוחד , נא לשלוח קורות חיים עם פירסומים לכתובת המייל הבאה.
עוכבנו 3 חודשים.
כלומר גם אני הייתי תחת חקירה (הוא ביטל לי את האישור )

אני יכולה לנחם אותך שזה עובר מקבלים את האישורים.
בעלי מרגע שהגענו לכאן והגשנו בקשה לאישור עבודה עבורו הוא קיבל כעבור 3 חודשים וכבודו עובד
(כמובן שהוא הצהיר שזה להנאתו ותחביביו ואין הוא מפרנס אותנו שכן אני מחזיקה את המשפחה כ- J-1
)

sharonr5

New member
תודה על המידע!

אכן נישמע מאוד דומה לסיפור שלנו.
הם אמרו לי שזה יקח בערך שבועיים העיכוב... מקווה שהם צודקים. בינתיים עבר רק שבוע, אבל אני צריכה את הדרכון חזרה עוד שבועיים.

אולי באוסטרליה הם יותר זריזים... נקווה!

תודה על המידע!

למעלה