בעיות עם סמסונג S5

בעיות עם סמסונג S5

שלום.
לאחותי יש סמסונג S5 בן שנה וחצי, שהיום התחיל לעשות בעיות. הוא טען שאין מקום אחסון, הבעיה היא שהוא לא נתן לעשות שום הליך מחיקה, של תמונות או סרטים, נניח.
חיברתי אותו למחשב הנייח בבית, הוא נכנס ללופ של תקיעות. החלטתי להסיר לגמרי את תוכנת הווטסאפ, עם כ- 2000 תמונות בזיכרון שלה וכמה עשרות סרטונים. להפתעתי הרבה, ההליך פינה רק 500 מגה מקום בכונן של המכשיר עצמו.
מצרף פה צילום מסך של מצב הכוננים בכלל ושל תכולת כונן המכשיר עצמו, אין בו כלום, לפחות לא ככל שאני יודע. מה סותם שם 11.7 ג'יגה בדיוק, ואיך מוחקים את זה?
בנוסף, תקלה שהתחילה רק היום, ואין לי מושג אם יש או אין לה קשר: יומן השיחות של הטלפון הפסיק לרשום תנועת שיחות. בהתחלה חשבתי שזה בגלל בעיית המקום, אבל הבעייה ממשיכה גם כעת. מוזר, לא?
אשמח מאוד להתייחסותך,
תודה מראש,
שלו

prizman

New member
למי אתה כותב אשמח להתייחסותך,

זה מכתב למנכ"ל וואטסאפ?

ממש לא למנכ"ל. למי שמבין מה עשויה להיות הסיבה...

תיארתי את הפעולות שלי. חשבתי שמחיקת ווטסאפ תשחרר מקום, אבל המכשיר עדיין עמוס, ואין לי מושג במה.

prizman

New member
טוב, זה פשוט מנוסח כמו מסמך רשמי

הבעיה פשוטה.
מה שמופיע בוואטסאפ לא נמצא בזכרון של המכשיר, סתם מחקת אותו.
אתה צריך לנקות את ספריית התמונות שבמכשיר ובנוסף להכנס לספרית ה DCIM במכשיר ולמחוק את התמונות מספרית התמונות שם. כנ"ל לגבי וידיאו וגם למוזיקה אם תרצה.
אפשר לעשות זאת דרך המחשב, דרך אפל' ניהול ספריות או דרך כניסה ל GALLERY וגם ל PHOTOS ולנקות תוכן משתיהן.
כמובן שאפשר ורצוי גם להעביר את כל ה DATA הזו לכרטיס הזכרון ולהגדיר שמעתה ואילך הכל יעבור אוטומטית אליו.
גבה קודם את התמונות החשובות על המחשב או בגוגל.

תודה על התשובה!

זה נוסח כמו מסמך רשמי כי אני אדם רשמי... סתאאםםם...
כפי שציינתי, זה טלפון של אחותי, וכרגע הוא לא לידי. ממה שאני זוכר, התמונות שלה נמצאות במקור בכרטיס הזיכרון ולא במכשיר, אבל אבדוק שוב.
חשבתי שאולי יש משהו נסתר שאני לא מכיר.
בכל מקרה, תודה רבה, מקווה לא להיתקל בקשיים נוספים...
חג שמח! :)

למעלה