בעיות עם מקרן סרטים movietime

• פותח הנושא zyxw
  • פורסם בתאריך

zyxw

New member
בעיות עם מקרן סרטים movietime

בכל פעם שאני מבקש להקרין סרט הוא מבקש את הקומפרסור שחסר לו.מישהו יודע איזה קומפרסור?או לחלופין האם יש אפשרות להשתמש במקרן סרטים אחד לקבצים המבקשים את הmovietime?

eYaL

New member
הממ

בעזרת איזו תוכנה אתה מנסה להריץ את הסרט? ומה סוג הקובץ? eYaL

zyxw

New member
בעיות עם מקרן סרטים

קדם כל תודה רבה על התשובה. כמו שצויין בגוף ההודעה אני מנסה להקרין סרט עם מקרן בשם movietime של חברת אפל.גרסה 4 . הגרסה הותקנה. נדמה לי שזו התוכנה. הסרט הוא מסוג avi .האם נתן להריץ את הקבץ בעזרת תוכנה אחרת? קבצים אחרים המורצים עם windows media player עובדים ללא בעיה. בתודה.

eYaL

New member
הממ....

וקובץ ה avi המצויין בהודעה,אינו עולה בתוכנת ה Windows media player ? eYaL

zyxw

New member
quichtime

מה שעולה זה הנל. אכן אני שואל אם יש אפשרות להריץ את הקבצים בwindows moviplayer על ידי הוראה מיוחדת. אם אני נותן שתי לחיצות על הקובץ רק quicktime מנסה לעלות.

Blade

New member
סתם לרענון....

אם אתה רוצה שתוכנה מסויימת תפתח קבצים ספיציפיים. תבחר את הקובץ שאתה רוצה לפתוח (ע``י סימונו בכחול) ואז תלחץ על SHIFT. ותעשה קליק ימני. תעזוב את הSHIFT ברגע שהתפריט נפתח. שים לב שיש לך עוד אפשרות בתפריט, שנקראת ``פתח באמצעות`` (OPEN WITH) תבחר בזה. יפתח לך חלון בחירה עם כל היישומים על המחשב שלך. תבחר את התוכנה שברצונך לעבוד איתה. ואם אתה רוצה שהיא תמיד תפתח את הקובץ מהסוג הזה, תסמן ``וי`` איפה שצריך לסמן שם. :)

למעלה