בעיות עם השותף

שותפה5

New member
בעיות עם השותף

אני שוכרת דירה עם שותף כמעט שנה שבמהלכה היו לנו הרבה ריבים כגון: הוא לא מנקה את הבית לא עורך קניות מבזבז חשמל על ימין ועל שמאל בקיצור פרזית שלא מעניין אותו כלום אתמול הוא כבר הגזים ובמהלך הריב שבו הוא קילל בלי סוף הוא איים עלי ש"הוא יכניס לי מכות" ואח"כ הוא ניפץ לי משקפיים שעולות 1200 ש"ח חשוב לי עוד לציין שמלבד חוסר ההתחשבות שלו בכל מה שקורה בבית יש לו חתולה שהוא מזניח היו פעמים רבות שהיא לא אכלה אוכל במשך ארבעה ימים בגלל שהוא כ"כ עצלן והוא לא קנה לה אוכל והכי חשוב הוא לא מנקה לה את הארגז צרכים שלה כבר חודשיים ולפני חודשיים הוא גם לא ניקה לה במשך חודשיים את הארגז זה מגעיל זה מחלות זה מסריח וזה נמצא ליד החדר שלי כשאיימתי שאם הוא לא ינקה את הארגז אני אשים אותו בחדר שלו הוא אמר בתגובה שאם אני אעשה זאת אז הוא ישפוך את כל הארגז עם הצרכים שלה על המיטה שלי(ואני בטוחה שהוא יעשה זאת) אז השאלה מה אני יכולה לעשות כדי להעיף אותו מהדירה

התשובה תלויה

בגורמים שונים כגון האם יש לו הסכם לחוד עם המשכיר והאם לך יש הסכם לחוד עם המשכיר.

יש לבדוק את הוראות ההסכם

לדעתי על פניו אין לך יכולת לסלק את השותף המקסימום הוא, אולי, אפשרות שלך לצאת לפני תום תקופת השכירות או בהסכמה עם המשכיר או באמצעות הבאת שוכר חליף.

למעלה