בעיות עם המסך של T41

בעיות עם המסך של T41

שלום , פעם , לפני שבוע , המסך שלי נכבה אחרי 2 שניות עבודה בbrightness הכי גבוה, ובbrightness טיפה יותר נמוך , הוא היה בסדר עכשיו בbrightness הנוכחי הוא נכבה ,ובעוד יותר נמוך הוא בסדר. במיילים אחרות , כל כמה זמן יורד הbrightness המקסימאלי שבו מחזיק מעמד דלוק .. וכרגע נשאר לי פס ירוק אחרון
מישהו יודע ממה זה יכול לנבוע , כעקרון , יש לי אחריות , ודיברתי עם IBM הם אמרו לי להביא אותו למעבדת השירות .. הבעיה שאני דיי צריך את הלפטופ עכשיו :( אולי למישהו יש רעיון ממה הבעיה נובעת ?

עוד פרט מידע

כאשר הוא מנותק מהשקע, ורק על סוללה .. הוא מכבה את המסך אפילו בבהירות הכי נמוכה .. זה נשמע כמו איזה בעיה במערכת החשמל ולא בעיה במסך ..

bar666xp

New member
נשמע כמו ה...אינווטור לדעתי.

אבל תצתרך להיכנס למעבדה באמת. זה יכול להיות הרבה דברים.

יש לך מושג כמה זמן הם משאירים אותו ?

יספיק להביא רק את הלפטופ , בלי כל הכבלים של החשמל וכ"ד ? ושאלה חשובה, הם לא יפרמטו לי את המחשב או משהו הזוי כזה נכון ? ז"א התוכן של ההארדיסק ישאר שם ? אני שואל את זה , כי יש מעבדות למחשבים נייחים (מעבדות של חנויות) שאומרות שהם לא אחריות על התוכן של הדיסק הקשיח, ופעם מישהו ממש טמבל החליט לפרמט לי את המחשב (הבעיה היתה בעיית חומרה בכלל) אגב, יש מצב לקבל מחשב חלופי לשבוע מהם ?
או שאני כבר סתם מגזים.

bar666xp

New member
עד כמה שידוע לי...

אין צורך בספק-כח/מטען כל עוד הבעיה לא נובעת ממנו. לגבי פורמט... מומלץ מעוד כי תעשה גיבוי למסמכים שלך!!! אין אפשרות לדעת מראש מה יעשו ובין היתר עשויים לאחזר/לפרמט את הדיסק הקשיח.

YossXP

New member
למה מגזים ??

מתי אתה מתכוון להגיע למרכז השירות? שלח לי את הפרטים שלך בפרטי ואנסה לארגן לך מחשב נייד חלופי לזמן התיקון..

bar666xp

New member
יפה מצדך מה טוב הלב הזה חחח

וולאה אתה יכול לסדר לי גם איזה ThinkPad T60 UO1HDIN תחליפי
ראיתה איזה צנוע אני חחח... לא ביקשתי ThinkPad T60P UO0C5IM... לדוגמה... אגב כמה המחיר שלו היום 15Kש"ח+- אוי אם הייתי קוטף ת'כסף מהעצים... חחח.

YossXP

New member
איזה טוב לב ??

אם אפשר.. למה לא? אגב, לא הבטחתי את אותו המחשב, רק אמרתי שאנסה לארגן מחשב חלופי. ואם כבר בצניעות עסקינן.. אולי איזה T61 ?

bar666xp

New member
שמע אם אתה מציע שאני יגיד לא?

הייתי צנוע לא? חחח סתם מעניין מה על השולחן מולך היום? איך אני כבר מדמיין תגובה בסיגנון של..... 0674KSG ThinkPad Z61p חחח

YossXP

New member
ממש לא..

אני עוד יותר צנוע ממך... אני משתמש ב-T60p עם דיסק 100GB 7200 ורק 3GB של זכרון.. - 8741C3G אגב.. המחשב הבא שלי הולך כנראה להיות עם כרטיס מסך אינטגראלי.. זמן הסוללה ארוך בהם משמעותית.

bar666xp

New member
אם אין לך צורך בכ.מסך חזק...

זה לא רק מיותר זה צרכן חשמל דיי גדול... גם ה7200RPM לדעתי צורך יותר חשמל מהתועלת שבינו לבין ה5400RPM... אלה אם אתה עובד עם תוכנות שתוחנות HDD אגב עם איזה כ.מסך הוא RADEON או FIREGL? במחשבה שניה לא חשוב עדיף לי לא להזיל ריר חחח.

למעלה