בעיות עם החבר. . .

hofitush16

New member
בעיות עם החבר. . .

שלום.. אני וחבר שלי שנה ביחד.. אנחנו כל הזמן אבל כל הזמן רבים .. ותמיד שאנחנו רבים והוא עצבני אז הוא מתחיל לקלל.. (זונה, שרמוטה ועוד..) אני נפרדת ממנו בגלל זה ואז אחרי כמה ימים הוא בא מבקש סליחההה שהוא לא יעשה את זה יותר ואז שוב שאנחנו רבים הוא מתחיל לקלל.. אני אוהבת אותו מאוד וקשה לי לדמיין את החיים שלי בלעדיו .. אני יודעת שהוא אוהב אותי והוא דואג לי אם זה שאני חולה הוא מפנק אותי מגיש לי אוכל למיטה ממש הכל.. אבל הבעיה היא שרק שהוא עצבני הוא לא שולט בפה שלו ! יש מצב שהוא ישתנה ? קרה פה למישהי מקרה כזה והבן זוג שלה השתנה ? ועוד משהו.. הוא מעשן באנגים.. רציתי לדעת אם זה דבר רע באנגים.. ואם מי שמעשן אותם נקרא מסומם? כי הבנתי שסיגריות זה יותר גרוע.. תודה........

שילה1

New member
הוא עצבני ,מקלל ומעשן בנגים...

קחי בחשבון שאלו לא ישתנו. וכן בנגים זה סמים,ומי ממשתמש בסמים,גם אם הם קלים,יכול בהחלט לעבור לכבדים.קחי בחשבון שגם לבנגים מתמכרים,וגם להם ישתופעות לואי לשימוש,כך שטוב-זה ממש לא! את צעירה וחבל לחכות שישתנה,כי הסיכוי לכך קטן מאוד.מה לעשות?נראה לי שאת יודעת,רק הגעת לכאן לקבל חיזוק. אז-שיהיה בהצלחה.

אייבורי

New member
אין שום בעיה

נשים לעיתים נוטות להאמין שאפשר לאלף את הבן זוג אז דעי 1. הוא ימשיך לקלל אותך בשמחה 2. הוא ימשיך לעשן באנגים <תשאלי אם החומר טוב ואם כן שיביא לנו> 3. מעולם לא נצפתה פה בפורום בחורה המרוצה מבן זוגה 4. מעולם לא הגיע לפה גבר שעבר שינוי 5. מי שמעשן באנגים נקרא סטלן,מסטול,חשישניק,מוריד ראשים למה להעליב ולקרוא לו מסומם!

seeyou

New member
בני זוג משתנים עם הזמן אך לא במצבכם

מצב כפי שאת מתארת לא יכול להשתנות אלא פשוט תתרגלי למצב או תתחילי להבליג על חלק מה מצבים הרבה זוגות גוררות מצבים דומים וחושבים שזה המחיר ל"אהבה". אם הבעיה היא שרק שהוא עצבני הוא לא שולט בפה שלו אז טיפוך רפואי יכול לשנות את זה אך לפעמים בחיר של נזק בתפקוד אחר. יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
על באנגים וסיגריות

סיגריות רעות לגוף. באנגים דופקים את הראש, המח, הנפש. בעיקר לאורך זמן. נכן שבאנג אחד לא עושה הרבה נזק. אבל הוא מזמין את הבא בתור. וכן הלאה. אני יודע שהרבה יחלקו עלי, ויגידו שהם וחבריהם מעשנים כבר שנים וזה לא משפיע לרעה. אני אומר שהם לא יכולים לדעת איך היו נראים חייהם אלמלא כן. אחת הבעיות הגדולות עם סמים קלים היא שהם יותרים הרגשה מאוד טובה, במאמץ אפסי. אדם שבאופן קבוע לומד שאפשר להרגיש נפלא בכל רגע שרוצים, בעלות של כמה עשרות שקלים, בדרך כלל ימנע מלעשות מאמצים גדולים יותר כדי לשנות את חייו. כי בשביל מה להתאמץ, אם בעישון אחד הכל סבבה? התוצאה של זה היא שאנשים התחילו עם סמים קלים מוצאים את עצמם כעבור עשרים שנה בדיוק באותו מקום בו הם היו – מבחינה מקצועית, אינטלקטואלית, מבחינת יחסים – מכל בחינה שהיא. כאילו החיים נכנסו לפריזר. אבל מה – הם נהנו אש. אז מה עושים כשמגלים את זה וזה מרגיש נורא לא נעים? נכון. מדליקים עוד ג'וינט. זה בעניין הבאנגים. ובעניין הקללות - מה יש לי להוסיף? כתבת הכל. זה מעגל קסמים. אולי תיקחי גם כן באנג, ואז זה לא יפריע לך יותר?

מריוס זכריה

Member
מנהל
אני מתפלא עלייך... ../images/Emo2.gif

באמת לא הבנת שהמשפט האחרון נאמר באירוניה? לא מתאים לך...

mmuuaa

New member
הלזה יקרה חבר???

חח מה רע לעשות מה שבא בראש, או יותר מדוייק בפה...? לפנק כשזה נוח ולקקל שזה עוד יותר נוח?? ושנה ביחד למריבות בכלל נשמע אחלה חברות... לא נמצאים עם גבר בשביל לשנות אותו... אלא להשלים אחד את השני...לבנתיים הקרעים מרובים על השלמים... עצתי לך, תתחילי חיים חדשים ואמיתיים.. תאמיני לי תראי אור.. אל תהיי כאותו אינסטלטור שלא מרגיש את ריח הביוב...

chenby

New member
קודם כל

מצד אחד את אומרת שאתם כל הזמן אבל כל הזמן רבים - ותמיד שאתם רבים הוא עצבני ותמיד שהוא עצבני הוא מתחיל לקלל.. כלומר- כל הזמן הוא עצבני ומקלל - כי אתם כל הזמן רבים.. אז מה קשה לך לדמיין בלעדיו בדיוק? את רגעי החסד שאתם לא רבים והוא לא מקלל? אם הוא היה זורק סטירה פעם אחת.. והיית נפרדת ממנו, ואחר כך הוא היה מתקשר ומתחנן שתסלחי לו ומבטיח - נשבע!! שהוא לא יעשה את זה שוב - היית חוזרת אליו? היית מאמינה לו? עכשיו כל שבוע שהוא מתנצל, את מאמינה לו? או שאת חוזרת מכורח ההרגל? הבעיה היא לא בו - כלומר בן יש לו בעיה אבל הוא היחיד שיכול לקחת אחריות ולשנות משהו. את יכולה להפרד ממנו ובעקבות זה הוא ילך לטפל בעצמו, או לאיים וגם הוא ילך - אבל עדיין זה הוא שמחליט.. הבעיה היותר מהותית היא את - שאת מוכנה להשאר ולחזור כל פעם מחדש אפילו שהוא ממשיך וממשיך לחרטט אותך - וממשיך וממשיך לקלל אותך. העיקר מפנק אותך שאת חולה. (בשביל זה גם אמא טובה) לגבי הבאנגים - אני מכירה כמה "באנגיסטים" זה לא מביא אותם לאלימות מצד אחד, מצד שני זה לא ממש עושה להם טוב.. א) זה אקט נרקומני אין ספק ב)כזה קבוע - זה משפיע אין ספק, וזה לא עושה טוב. סיגריה אולי יותר גרוע, אלכוהול יותר גרוע, אבל גם באנג זה גרוע.. ושוב- רק הוא יכול להחליט מתי להפסיק או לעבור לדרכים אחרות - טבעיות יותר.. בכל מקרה, עדיף להיות לבד לתקופה ולהתגבר על הפחדים של להיות לבד ולהתרגל לחיות את החיים בלעדיו - את לא צריכה לדמיין את זה - את צריכה לחיות את זה ואז את רואה איך החיים שלך בלעדיו (למשל בלי קללות...) ותתחזקי ותכירי את עצמך ותתבגרי קצת - ותוכלי למצוא את מה שבאמת מתאים לך.

czar

New member
מה פתאום

הכל מצויין, היום מקלל בטח שהוא ישתנה מחר יפוצץ אותך. באנגים....בטח טוב....ישתנה מחר ויעבור למשהו יותר עסיסי... יופי של שאלה.

למעלה