בעיות עם הזמנות מebay

יוסי1191

New member
בעיות עם הזמנות מebay

הזמנתי מ ebay למעלה מחודש וחצי ובזמן משלוחים רשום שזה היה אמור להגיע לפני שבועיים עכשיו שלחתי הודעה למוכר והוא אמר לי שהוא יישלח לי חדש ואחרי זה הוא שוב שלח לי הודעה שהוא שלח את הפריט החדש , והיום קיבלתי פתק אדום ויכול להיות שזה המוצר שהזמנתי ורק מחר אני יוכל לבדוק כי הדואר שלי עובד חצאי יום בגלל חוה"מ מה לעשות ? אשמח לקבל עזרה וייעוץ

תאסוף את החבילה הראשונה שתגיע ולשניה תסרב

הסירוב יחזיר אותה אוטומטית למוכר.
במידה והפתק האדום הוא לא המוצר שאתה מצפה לו אני מציע לך לפתוח קייס על פריט שלא התקבל על מנת להגן על עצמך (אל תסמוך רק על הבטחה של המוכר לשלוח מוצר נוסף)

כמו כל דבר בחיים

יוסי1191

New member
בעיות עם הזמנות מ ebay

אכן קיבלתי את מה שהזמנתי שלחתי הודעה היום למוכר שקיבלתי ז"א
שהמוצר חוזר אליו אוטומטית ?

יוסי1191

New member
בעיות עם הזמנות מ ebay

לא קשור להזמנות . שאלות אחרות שמתי מוצרים שיהיו לי במועדפים איך אני יכול להסתיר אותם זאת אומרת כשאני לוחץ my ebay ולא לראות אותם ?
ואיך אני מוחק מועדפים ?

C H 4

New member
איך יחזור אליו אוטומטית?

אם אתה לא אוסף את הפריט הדואר שולח אותו חזרה למוכר, אם אתה אוסף אותו או שהדואר מחליט לדחוף לך אותו לתיבה אז אתה מקבל אותו. אין דרך קסמים למשוך חזרה מוצר שנשלח בדואר ונמצא איפשהו באמצע הדרך.
אני מחכה קרוב לחודש לתאריך האחרון להגעת המוצר לפני שאני פונה אל המוכרים לקבל טיפול, ובמגלל מגבלת הזמנים בהגנת הצרכן של איביי אני מבקשת החזר כספי ולא משלוח חוזר.
אני חושבת שהדבר ההגון יהיה לתת לחבילה לחזור אל המוכר או לחילופין לשלם לו על המוצר השני, תלוי בצרכים שלך.
&nbsp
כשאתה עובר עם העכבר על הפריט בwatch list שלך, יש משמאל אפשרות למחוק את הפריט delete item עם איקס קטן. אני לא מכירה דרך להפוך פריט בווטץ' ליסט למוסתר, אבל גם בקניות לשעבר מידי פעם יש באגים שמחזירים פריטים מוסתרים לרשימה הגלויה.

יוסי1191

New member
המשך שאלות

אכן הצלחתי למחוק כמה פריטים . עכשיו איך אני יכול
לראות את כל ההזמנות שביצעתי ? ויש לי משהו מציק שאני לא יודע איך אני מסיר אותו ואני צריך עזרה איך אני מסיר את זה ? Item you're watching זה מה שכתוב
שם או שצריך שאני יצרף צילום ? תודה וחג שמח

C H 4

New member
די פשוט

תעביר את העכבר על my ebay בלי ללחוץ עלי ויפתח תפריט עם כל מיני אפשרויות
&nbsp
אם תתחץ על purchase history תראה את כל הרכישות שביצעת בחודשיים האחרונים. כדי לראות אחורה יותר צריך לשנות מ: last 60 days לשנה שמעניינת אותך.
&nbsp
אותו הדבר לגבי הwatch list, כנס מהתפריט של my ebay ותערוך כמה שאתה רוצה

יוסי1191

New member
המשך שאלות

אני לוחץ על ההיסטורי ואני לא רואה את כל ההזמנות שביצעתי למה ?
חג שמח לכולם

trilliane

Well-known member
מנהל
כפי שנכתב לעיל, בררת המחדל היא תצוגה של 60 יום אחרונים בלבד

יש אפשרות לבחור להציג את כל 2015 וגם את 2014 ו-2013.

יוסי1191

New member
המשך לשאלות

איך אני בוחר לראות את כל 2015 ו 2014 ?
יש אפשרות לראות את כל ההזמנות שביצעתי
מאז שיצרתי לעצמי חשבון ב ebay ?

trilliane

Well-known member
מנהל
בראש היסטוריית הרכישות (Purchase History) יש לך אפשרות

בחירה See orders from ואתה פשוט בוחר.

למעלה