בעיות עם בעל הדירה

• פותח הנושא noet
  • פורסם בתאריך

noet

New member
בעיות עם בעל הדירה

בעל הדירה שלנו אוטיסט יש לנו מלא בעיות ואנחנו ממש לא יודעים איך לצאת מזה האנטרנט ממש איטי וכל הזמן מתנתק והכבלים גם , והמקרר ומה לא......... בקיצור אנחנו כבר 4 חודשים מציקים לו שיסדר את הבעיות והוא כל הזמן אומר כן כן ולא עושה כלום, עכשיו הוא אמר שאולי רצוי שנמצא מישהו אחר שיוכל "לטפל" בנו , בדירה אחרת אבל את הפיקדון הוא לא רוצה להחזיר... מה לעשות??!!! יש למישהו עצה? הוא לא מסוגל להתקשר לכבלים או לאינטרנט ולבקש טכנאי , נראה לי שאולי החיבור לא חוקי - זה כלול בשכ"ד לא משהו פרטי שאנחנו עשינו. הצילו!!!!!!!!!!!!!!!

Benkok

New member
יש כמה פתרונות...

האינטרנט בא עם הדירה? תבדקו מי ספק האינטרנט ותרימו טלפון בעצמכם...שישלחו טכנאי. אם יחייבו אתכם פשוט תורידו לו את זה מהשכ"ד של חודש הבא... איזה ממיר יש לכם לUBC? הממירים הפרוצים לא נראים אותו הדבר כמו החוקיים. המקרר? תגידו לו שאתם קונים מקרר חדש ב5000 באהט ותורידו לו את זה מהשכ"ד... ואם הוא באמת כזה בעייתי, פשוט תודיעו לו שאתם עוזבים תוך חודשיים, תפסיקו לשלם לו (על חשבון הדיפוזיט) ובתום החודשיים תעזבו את הדירה... אין מה לעשות, עם מטומטמים צריך להתנהג בצורה מסויימת...

noet

New member
אבל......

הלוואי והיה לי את האומץ אבל אם הוא יביא משטרה כשלא נשלם לו? ובקשר לממיר, אין לנו בכלל ממיר............ ובקשר לאינטרנט, זה של true ואנחנו לא יודעים את המ"ס לקוח והם לא נותנים פרטים בלי זה , חוץ מזה שלפני כמה ימים קיבלנו טלפון מהם והם אמרו שבעל הדירה לא שילם כבר חודשיים..... אתה לא חושב שזה מסוכן להתעסק איתם ככה ? כי אם יביאו משטרה זה לא ייצא לטובתינו בטוח. לפני חודש איימנו עליו שאם הוא לא מתקן את הבעיות אנחנו לא משלמים לו ואז הוא העביר אותנו לדירה חדשה בבניין, אבל כמה מפתיע , גם פה יש בעיות, נראה לי שנשבר לו מאיתנו ועכשיו הוא אפילו לא מנסה להראות כוונה לעזור לנו

Benkok

New member
הכל תלוי בחוזה...

אם רשום לך בחוזה ששכ"ד כולל בתוכו אינטרנט מהיר וכבלים - אז בעצם העובדה שהוא לא מטפל בזה הוא מפר את החוזה. אם הוא יביא משטרה (ואני מאמין שהוא לא עד כדי כך טיפש) אז אתם יכולים כנגד להביא את משטרת התיירות...בכל מקרה אף שוטר לא ישמח אם יפריעו לו באמצע הנודלס כדי לפתור בעיה כזאת טיפשית. אם זה ממש בלתי נסבל אז תשקלו פניה לעו"ד שיכתוב מכתב חריף, זה יעשה את העבודה (אם את זקוקה לטלפון של עו"ד צלצלי אליי) המלצה שלי - שבו איתו לפני התשלום הבא (עוד שבוע) ותסבירו לו שאם הוא לא מטפל בבעיות אתם עוזבים את הדירה תוך חודשיים, ובינתיים לא משלמים (על חשבון הדיפוזיט). אם הוא מתחיל לעשות בעיות תעלי את נושא העו"ד.

eyal149

New member
השכרת דירה בתאילנד

בתאילנד היה חכם ואל תהיה צודק.רק בטובות אולי תשיגו משהו .לעיתים אתה יוצא פראייר בתאילנד שזה בניגוד לאופי ישראלי .אבל זה לא בגלל שאתם ישראלים .זה כי אתם "פלנג".באיומים לא תשיגו כלום ורק תחמירו את מצבכם .מה שנותר זה בסוף חוזה לעזוב בשקט.אין עם מי לדבר ואתם גם לא גיבורים .ככה עושים עסקים שם .כאשר תמיד זה לא בדיוק לטובתכך.

למעלה