בעיות עם בעל הבית

• פותח הנושא men52
  • פורסם בתאריך

men52

New member
בעיות עם בעל הבית

אני ואישתי סיימנו מגורים בשכירות בסוף החודש. גרנו בדירה בשכירות כ 3 שנים כאשר חידשנו חוזה כל שנה באוגוסט. קנינו דירה לפני מספר חודשים והודענו לבעל הבית כי אנחנו עוזבים את הדירה חודשיים לפני תום החוזה. כעת אנחנו עזבנו והוא צריך להחזיר לנו את הצקים שנשארו כיתרה. למעשה נשארו שני צקים של החודשים הקרובים. פינינו את הדירה ונתתי לזה שנכנס במקומי מפתח אחד. יש ברשותי עוד אחד. דיברתי עם בעל הבית בטלפון והוא אומר שהוא היה בדירה ופתאום הוא התחיל למצוא לי ליקויים. הוא אומר שהיו רשתות בדירה למרות שמעולם לא היו. הוא אומר שכיור המטבח שבור . (יכול להיות שהיה שם בהתחלה איזה סדק קל.) והוא מאשים אותי על ברז בחדר אמבטיה שמתנדנד. הברז אכן מתנדנד וזה לא היה ככה בהתחלה , אבל הברז ישן וכתוצאה משימוש סביר הוא התחיל להתנדנד. הקיצר - הוא רוצה שאני אסדר לו את הברז הזה שבאמבטיה. מה אתם אומרים ? האם לסדר לו אץ הברז ? האם לקחת אותו לתביעות קטנות על הצקים במידה ודברים לא יסתדרו ? מה הסיכויים שלי ? אני רוצה לציין כי בשנה האחרונה הוא לא סידר שום ליקוי בדירה כגון נזילה (קלה) מהסיפון של הכיור וכו... אלה היו תקלות קטנות אז לא התעקשתי איתו וגם לא תיקנתי בעצמי.

מה שהיית צריך לעשות

זה לתת את המפתח לאחר שהמשכיר בדק את מצב הדירה. עכשיו השאלה היא עד כמה שווה לך להלחם. אם מדובר בעלויות זניחות מציעה שתתקן ותמשיך הלאה. לתשומת לבך, באופן עקרוני כל מה שנגרם מבלאי סביר חובת תיקונו על המשכיר (אם אלא אם נרשם במפורש אחרת בהסכם).

למעלה