בעיות עם אחיותיי

steak fuck

New member
בעיות עם אחיותיי

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי, אם לא תגידו לי לאיזה פורום להפנות את השאלה שלי. הבעיה שלי היא בעיה באחיות שלי, לא בי. אני בן 17 ויש לי שתי אחיות. אחת בת 22 ואחת בת 24 בסך הכל הן אחיות טובות, ואני בקשר יותר טוב עם הקטנה יותר, בת ה22. הבעיה בהן היא ששתיהן מזלזלות בי בגלל שאני "האח הקטן" במשפחה. הזלזול בא לידי ביטוי בכך שהן לא משתפות אותי בדברים מסוימים, אחת מהן (הבת 22) לפעמים אפילו לא מקשיבה למה שאני אומר לה, כשאני מדבר איתה. אני שוקל ממש לא לדבר איתן ואולי זה יפתור את הבעיה. דיברתי איתן על זה והן אמרו שנכון, שבגלל שאני קטן ולא מבין אז הן לא משתפות אותי בנושאים מסוימים. הן הודו בזילזול שלהן כלפיי. מה אני יכול לעשות איתן?

steak fuck

New member
ועוד משהו ששכחתי להגיד

אני חושב שאולי אם אני פשוט לא אדבר איתן ואנתק איתן ת'קשרים, אז אולי רק אז הן ישימו לב שיש להן אח. אבל זה כבר יהיה מאוחר מידי, אני כבר לא ארצה לדבר איתן.

גרא.

New member
steak fuck,אתה לא תאהב את התשובה שלי,אבל חייב

לומר לך שיש פער בבשלות,בבגרות,בנסיון החיים בינך,לבין שתי אחיותיך.בעוד אתה נמצא בעיצומו של גיל ההתבגרות ומתמקד כמו שאר בני גילך בבעיות האופינייות לגילך,אחיותיך כבר נערות בוגרות,והבעיות בהן הן מתחבטות שונות לגמרי ממה שמעסיק אותך.חוסר ההתחשבות בך,אינו זילזול,אלא הפרדה בין ענינים שאפשר לשתף אותך בהם לבין אלה שלא. מה לעשות ,יש משמעות לפער הגילי,ולמין השונה שלך ביחס לאחיותיך.תגובת ההימנעות משיחה איתן,דווקא תוכיח להן שאינך בוגר מספיק.כי אם אתה חש נפגע מהיחס שלהן כלפיך,דווקא על זה חשוב שתדבר איתן ולא "תעניש" אותן בשתיקה רועמת.

למעלה