בעיות עור

0 אור 0

New member
רפואה משלימה או ליתר דיוק הוליסטית = שלמה

מתאפיינת בכך שהיא מתייחסת אל האדם השלם, אל המכלול, אל הקשר בין כל הרבדים של האדם - גוף, נפש, רגש, נשמה ... לבעיה בעור יכול לפעמים להיות טיפול מקומי, כמעט הייתי אומרת סימפטומטי - על ידי צמחי מרפא או שמנים אתריים, יכול להיות טיפול במקור הבעיה מהיבט פיזי יותר של תזונה או צמחי מרפא בלקיחה פנימית, אבל גם יכול להיות טיפול שונה לחלוטין שרואה מקור לבעיה בהיבט האנרגטי, באיזון האלמנטים, או אולי מקור רגשי -ואז הטיפול יכול לבוא בכל מיני צורות: מגע, דיקור, הילינג, דיבור, מנטרות ...

0 אור 0

New member
תפנה לתחום שנראה לך מתאים לך היום

שמדבר אליך שמשכנע אותך ושיקול נוסף , לפעמים חשוב יתר - זה שיש מטפל טוב ומומלץ קרוב למקום מגוריך

אני קצת מבולבל

יש כל כך הרבה תחומים של רפואה משלימה בקופה ואני לא יודע מה מהם רלוונטי אליי (רופא ממיין,הומופתיה, תזונה משלימה)

אכן-זה מבלבל

למי שלא בקיא בתחומים השונים, זה מבלבל מאד. יש כמה שתי דרכים (שאני מכירה) להתגבר, לכל דרך חסרונות ויתרונות. 1. לקרוא קצת על כל תחום במאמרי הפורום או ברשת. לקבל מושג כללי על השיטה ובמה זה כרוך. למשל-הומאופתיה פגישות פעם בחודש. האינפורמציה ניתנת בשיחה. הטיפול כדורי מציצה. דיקור סיני-סדרת טיפולים של פגישה שבועית. הטיפול ע"י מחטים (לא כואב בד"כ) האינפורמציה ניתנת בדופק, לשון ושיחה. כך אתה יכול להחליט מה מתאים לך יותר. אם אתה לא דברן אולי יתאים לך דיקור אבל אם אתה שונא מחטים, זה ממש לא בשבילך... ברגע שתחליט מה מתאים לך יגיע שלב בחירת המטפל וגם בזה תוכל להיעזר באנשי הפורום. 2.ללכת לרופא ממיין של קו"ח שיקבע עבורך לאיזה טיפול תלך. לדעתי חסרונותיה של הדרך הזו רבים כי משחקים פה אינטרסים כלכליים של קופ"ח. אם יש לך שאלות ספציפיות תעלה אותן כאן ותוכל להיעזר במיטב המוחות של חברי הפורום כל טוב עירית

בעיות עור ../images/Emo9.gif

הי לכולכם, עברתי וראתי את השרשור ורציתי לחזק את דבריה של עירית ההומיאופתית במאמר ולהוסיף גם אולי אז בפורום הומיאופתיה קלאסית עלתה שאלת עור ודרך התשובה ניתן לקבל מידע הנה הקישור כתובת התוכן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2124&MessageId=128471468 נועה שגיא, הומיאופתיה קלאסית
פורום הומיאופתיה קלאסית תפוז

למעלה