בעיות עברית עם Family Tree Maker

Melitz

New member
בעיות עברית עם Family Tree Maker בעבודה עם FTM על מחשב עם מערכת הפעלה XP אני נתקל בבעיה הבאה: אין בעיה בהכנסת שמות בעברית אך בצד ימין של המסך יש מין לשוניות שבהם מופיעים שמות הקרובים של האדם המרכזי, השמות האלו מופיעים בג'יבריש ולא בעברית,הבעיה היא רק בלשוניות האלו ולא במסך התוכנה עצמו. בעבודה עם FTM על מחשב עם מערכת הפעלה 98 אין שום בעיה והשמות בלשוניות מופיעים בעברית. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת ויכול לעזור ? תודה, אלי

yehudad

New member
גם אני נתקלתי באותה בעיה כשבדקתי את התוכנה. עדיין לא מצאתי לכך פתרון.

eliyhu

New member
אצלי אני עובד עם חלונות 98 ואין לי בעיה אמי

ilanr

New member
הפתרון הוא לרשום באנגלית ../images/Emo6.gif כך גם תוכל לקבל מידע מ JEWISHGEN וכו'

Melitz

New member
אני עובד עם שני קבצים ב- FTM באנגלית ובעברית (מה לעשות, יש כמה קליינטים מבוגרים במשפחה שצריכים את הנתונים בעברית). הבעיה היא כפי שתיארתי בהודעה הראשונה ורק ב-XP בשאר מערכות ההפעלה זה עובד מצויין

nahumpur

New member
genealogy report חוץ מבעית העברית בטאבים שבצד ימין של המסך, שגם אצלי הם מופיעים בג'יבריש, גם כשאני פותח את ה - genealogy report ב - family tree maker אני רואה את המילים שהקלדתי בעברית בג'יבריש. ניסיתי לשנות את סוג הפונט, אבל ללא הצלחה. האם גם אתה נתקלת בבעיה הזאת? אם אצלך העברית נראית בסדר ב - genealogy report אזי אנא אמור לי באיזה פונט אתה משתמש? בתודה מראש, נחום

Melitz

New member
עד עכשיו רק ייבאתי קובץ Gdecom ל- FTM ועדיין לא השתמשתי ב- genealogy report אנסה הערב

Melitz

New member
בדקתי במחשב עם ה-98 את ה-genealogy report ובאמת גם שם בג'יבריש, אבל כששיניתי את הפונט ל-Courier new Hebrew אז זה מסתדר ומופיע בעברית עדיין לא בדקתי במחשב עם ה-XP - אני מקווה שזה יפתור גם שם את הבעיה

nahumpur

New member
לצערי ב XP זה לא פותר את הבעיה לפחות אצלי זה לא פותר. אשמח לשמע מה קורה אצלך ב - XP

למעלה