בעיות עברית ב asp.net ב xp Pro

Zeliran

New member
בעיות עברית ב asp.net ב xp Pro

כשאני נכנס לאתר (ב asp.net) כשאני נמצא תחת מערכת ההפעלה Windows XP Home Edition, אז הכל בסדר אבל כשאני נכנס לאותו אתר, רק שעכשיו אני משתמש ב Windows XP Pro, אז כל העברית הופכת למעין ג'יבריש שכזה... נסיתי לשחק עם ה Encoding אבל שום דבר לא עזר.. רעיונות? נאי אמור להגדיר אולי כשאני כותב את דף ה aspx או משהו כזה?

Zeliran

New member
אני אנסח מחדש...

כתבתי כמה דפי asp.net תחת מערכת ההפעלה WinXP Home Edition כאשר נכנסתי ל localhost הכל היה בסדר אבל כאשר אני משתמש ב WinXP Pro ואני מנסה להכנס לאתר דרך ה localhost, אז כל הטקסט בעברית מוצג בתור מאין "ג'יבריש", נסיתי לשנות את הקידוד (בדפדפן) אך זה לא עזר...

Zeliran

New member
שאלה לגבי ה vs

יש לי שני מערכות הפעלה על המחשב האם יש דרך שה VS יעבוד בשני מערכות ההפעלה? נסיתי להעתיק את ה registry של ה vs (תחת currentuser/software..) אבל זה לא ממש עזר... יש דרך אחרת?

Zeliran

New member
../images/Emo41.gif בעיות עם ה VS עם XP באנגלית

משתמש ב XP Pro (בגרסאה האנגלית), אז כשאני בונה עמוד asp.net, ומנסה לקמפל ולהריץ אותו, אני מקבל הודעה שתהיה בעיה לשמור חלקים מהטקסט (החלקים שבעברית), אז נסיתי לשמור קודם את העמוד באמצעות Save File As, ואז להשתמש באפשרות Save With Encoding, אך כל קידוד שבחרתי לא עזר.. נסיתי גם לשנות את הקידוד בדפדפן, אך ללא הצלחה.. אני רק רואה ג'יבריש במקום עברית..

gilad g

New member
ג'יבריש ג'בריש, או סימני שאלה?

ניסית להעביר ליוניקוד? ואולי יש לך הגדרות שגויות של ה-encoding ב-web.config?

Zeliran

New member
ס'תדרתי ../images/Emo13.gif

הבעיה היתה יותר במערכת ההפעלה אפשר להגיד.. תודה בכל מקרה..

Zeliran

New member
../images/Emo41.gifבעיה עם Session

יש לי אתר בכתובת (קישור למטה..) לכתובת הזאת יצרתי כתובת "מקוצרת" (scheduler.cjb.co.il) כשאני נכנס לאתר דרך כתובת האיי פי, אז הכל בסדר אבל אם אני נכנס דרך הכתובת המקוצרת אז יש בעיה עם ה session (אתם יכולים להכנס לראות למה אני מתכוון..) בכניסה הראשונה לעמוד, יש את הפקודה:
if ((Session["type"] == null) || (Session["type"] == "Guest")) { Session["type"] == "Guest"; }​

Zeliran

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif Serializable Error

אני מנסה לעשות Serialize לאובייקט מסוג ArrayList אבל כשאני מנסה לעשות זאת אני מקבל את השגיאה:
The type scheduler.user in Assembly scheduler, Version=1.0.1527.5148, Culture=neutral, PublicKeyToken=null is not marked as serializable.​
נסיתי לשים ל class עצמו [Serializable] אך עדין הבעיה נשארת.. מה לעשות

eliramb

New member
תנסה להוסיף ב-web.config את הקוד:

<globalization fileEncoding="windows-1255" requestEncoding="windows-1255" responseEncoding="windows-1255" /> אולי זה יעזור.

למעלה