בעיות משלוח

החצי השני אצלה: exclude למדינות אויב

עודאחד13: לאחר שלמרות הכל חיפוש-ית תמלא דמי משלוח local למרות שהמיקום שלה אינו ב local הזה, אולי תסביר איך אפשר לחסום מדינות אויב? אולי תהיה מוכן להרחיב איך בכל זאת אפשר לפעמים לשלוח, מתי אסור לשלוח, וכל דבר שקשור לענין. יכול להיות שהפריט של חיפוש-ית תפור למדינות כאלו. לא נרצה שיהיה לה פחות קהל יעד. ובודאי שנרצה להשתלב במרחב, ולהראות איך אנחנו מתגברים, באופן חוקי, על מחסומים ששליטים לא דמוקרטים, וטרוריסטים אחרים, מיצרים. ומצליחים ליצר גשרים של שלום, ולתרום לשכנינו. אני, לפחות, ממתין להסברים שלך בקוצר רוח. מקוה שגם אחרים בפורום כורים את אזנם.
חיפוש-ית: אני סבור שצילום מסך היה מקל.

בעיות משלוח

שלום
אני רוצה למכור מוצר באיבי ויש לי שתי שאלות.
1. הדף מחייב אותי למלא פרטי משלוח בארצות הברית (בנוסף לפרטי משלוח בינלאומי) למרות שהוא מזהה שאני מישראל. איך פותרים את זה?
2. אני מניחה שאסור לנו לשלוח חבילות למדינות אוייב. איך מגבילים את המשלוח למדינו שאסור לישראל לשלוח שלם (בסינון מדינות אין אפשרות לסנן מדינות אוייב לישראל....)

למה לא פשוט למלא בנפרד את תנאי המשלוח לארה"ב?

למה הכונה שהדף מחייב אותך למלא פרטי משלוח בארצות הברית? אם הכונה לכך שהם מבקשים שתמלאי בנפרד את תנאי המשלוח לארה"ב, מציע שתעשי זאת. האם יש לך פתרון אחר?

משלוח

לא בטוחה שהבנתי.
אני לא שולחת את זה מארה״ב אני שולחת את זה מישראל. אז למה אני נדרשת למלא פרטי משלוח בארה״ב? איך אני שולחת את זה מארה״ב

טלי5555

New member
בכל זירה שאת מוכרת בה

את צריכה להגדיר משלוח מקומי ומשלוח בינ"ל.
בזירת COM המשלוח המקומי הוא ארה"ב ללא קשר למיקום הפריט.
פשוט תגדירי את תנאי המשלוח שלך ליעד זה.

תודה לכול העונים

נעזרתי בתשובות שלכם ובחיפוש וגוגל ובשליחת שאלה לתמיכה של אי בי והצלחתי בסוף.
לא הבנתי למה אני צריכה למלא משלוח בארה״ב למרות שהמשלוח לא משם, אבל זה הכלל אז נמלא אותו.
בנוגע להגבלת איזורי המשלוח התשובה שקיבלתי מאי בי היא
To set up your Shipping Exclusion List in Site Preferences:
1. Click My eBay.
2. Click Account and select Site Preferences.
3. Locate Shipping preferences and click Show to the right.
4. Click Edit to the right of Exclude shipping locations from your listings.
5. Select the locations you want to exclude:
-You can select an entire continent or area, or select specific countries.
-To select a specific country, click on the Show all countries and add a checkmark next to the country.
-To see which areas you've excluded, find the words You've excluded. There, you'll see a list of the regions and countries you've excluded.
6. (Optional) To apply to all active listings, select Apply to all current live listings.
7. (Optional) You can choose to override your shipping exclusions for items eligible for the Global Shipping Program. For example, if you excluded the United Kingdom, but want to continue to ship to the United Kingdom through the Global Shipping Program, check the override box.
8. Scroll down and click Apply.

בנוסף מצאתי ביוטוב סרטון מצויין שמסביר את זה, מצרפת קישור
https://www.youtube.com/watch?v=Wx7FI7cEydA

בהצלחה.

למעלה