בעיות מילוליות:

בעיות מילוליות:../images/Emo163.gif

נתונים שלושה מספרים. המספר הראשון מהווה 3/4 מן המספר השלישי. המספר השני קטן ב-10 מן המספר הראשון. אם מחברים את שני המספרים הראשונים ומחסרים מהתוצאה את המספר השלישי מקבלים 20. מצא את שולשת המספרים.

prophecy girl

New member
איזה בעיה זה?

מס' בעיה ועמוד אולי פתרתי... למרות שטעיתי כמעט בכל הבעיות :\

../images/Emo4.gif../images/Emo163.gif

תודה. אניוואי. אני עם מיקה מווו ואנחנו עושו שיעורים!!!!1 אגב קבלו תמונה של אליסה בג'יי לנו!!!!

prophecy girl

New member
רוני ואני גילינו

למה הדפים שלנו <נו אלה לחופש שצריך להגיש ביום של המבחן> לא נכונים!! ריטה כתבה אותם!!! אין פלא שחצי מהתשובות לא נכונות...

אני חתול קסםםםםםםםם!!!!!!!!!!../images/Emo163.gif

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חתול קסםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo95.gifלא למדנו עדיין בעיות!! ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח

prophecy girl

New member
ת'אמת גם אנחנו לא מבינות

בגלל זה אנחנו מעלות לפה את הבעיה... בעיקרון אנחנו מדברות על שיעורי בית במתמטיקה...

אתם רעות../images/Emo96.gif|באפי||פיית||קנדרה|

למההההה??????????? להזכיר????? לי????? שיש?????? דבר????? כזה????? שנקרא??????? מתמטיקה???????????????????????????? יש לי שבוע הבא מבחן ואני כל היום וכל הלילה יושב על התחת ועובד אתם רעות

../images/Emo163.gif../images/Emo42.gif

מה הבעיה?? זה פורום חברתי כאילו שיו!?!? מה כאילו אתה מנסה לרמוז כאילו כזה?? כי אם כן כזה דה.... לא הבנו!! אז כאילו.... כזה שיו!

דנה את פשוט פשוט../images/Emo96.gif|באפי||פיית|

|קנדרה| סקוישית פשוט חמודונת בלונדינית עם ראש כחול (יש לה במצח וריד כחול) ואת סקוישית

Prue 4 u

New member
אתם פיייייפסים!

*עידית כותבת מגילת שיעורים על הלוח* זה הכל!!!!!! זה הכל? ארגגגגגגגגגגג....

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

לפי מה שאני עשיתי, יצא לי שהמספרים הם: I - 3x/4 = 6.75. II - 3x/4-10 = -4.75. III - x = 9. בכל מקרה, אם למישהו בא לעזור לי: הוכח: אם a ו-b הם שני מספרים המקיימים -
1/a + 1/b = 1/k.​
כאשר k קבוע אז סכומם הקטן ביותר הוא 4k. תשובות?

למעלה