בעיות לאחר השמירה

אסף כץ

New member
בעיות לאחר השמירה

שלום, מישהו נתקל פעם בבעיה שכששומרים קובץ ופותחים אותו שוב, אז הצלילים של הVST משתנים. לדוגמא, היה לי צליל של תוף באס והוא התחלף בצליל של קסילופון. אני לא יודע אם זה חשוב, אבל הVST שאני משתמש בו הוא Edirol orchestral ועוד שאלה קטנה, איך מייצאים קובץ WAVE או MP3? תודה מראש! אסף כץ

manorkuki

New member
תנסה :

לגבי ה-VST יש לך אפשרות לשמור את התוכנית שעשית ב-FILE בכל VST (SAVE FILE)כלומר אתה שומר בנוסף ל-SAVE של הקיובס גם SAVE ל-VST שלך ואז הוא אמור להעלות לך אותו כאשר אתה מעלה את הסיישן שלך במידה ולא אז עליך לעשות LOAD ל-FILE ששמרת ב-VST לגבי ייצוא של WAVE עליך לוודא : 1. שהערוצים שאתה רוצה פתןחים (ערוץ ב-MUTE לא ישמעו) 2. יצאות ערוצי האודיו כולם ב- 1,2 כלומר במסטר 3. סימון לוקטורים LEFT ו- RIGHT (לתחום את הקטע שרוצים לייצא) לגשת לתפריט ל-FILE -> EXPORT ואז ניתן לבחור סוג קובץ MP3 או WAV וניתן לשכפל את הקובץ לערוץ בפרוייקט שלך (וכמובן בחירת אוטומשיין ואפקט במידה והשתמשת באחד מהם)

CyBear

New member
יופי של תשובה, מפורטת למופת../images/Emo70.gif

אני למדתי בדרך הקשה, 4 שעות של הגדרה מחדש של כל צליל בכל VST (היו איזה 12 בקטע ) בגלל שלא שמרתי את התכנות בכל אחד מהפלאגים. לא נורא, מאותו יום ארור אני שומר של שינוי קטן שאני מבצע בפלאג. יש לציין שלא בכל VST יש בעיה של שמירה אוטומטית של הגדרות אבל בפלאגים של EDIROL הבעיה ידועה.

kundara

New member
לא אחי,

זה תופעה ידועה בכל פלאג של אדירול, לייצא לאודיו זה לא שיטה, יש לשמור בתוך האדירול Save Preformance וזה ישמור את כל הכלים וההגדרות. כל פעם שאתה פותח את הפרוייקט Load Preformance

HeavenlyB

New member
עצוב אבל נכון

מבאס כל פעם מחדש ללכת לכל פלאג-אין ולהעלות את הסט-אפ הנכון. חבל ש EDIROL עוד לא עלו על הבעיה הזאת.

אסף כץ

New member
תודה זה בדיוק זה! עכשיו נשארה רק

השאלה השניה. לא הבנתי איך אני מוציא קובץ אמפי 3 או WAV כי הם לא מופיעים לא ברשימת ייצוא.

למעלה