בעיות ילדות...

halilit1

New member
בעיות ילדות...

אז ככה... באלי שלי כבר בת 4 חודשים.מתבגרת... ויש בעיות של גיל ההתבגרות: 1)התחילה לעלות על המיטה שלי שאני לא מרשה לה! עולה כשאני לא נמצא או אפילו כשאני נעדר ל5 דקות של מיקלחת... 2)היא מתפרעת על קערות הנירוסטה,הופכת אותן,בועטת בהן,שופכת את מי השתיה שלה... 3)פיפי וקקי עדיין בבית... 4)נושכת בלי הרבה רחמים. יש תקווה???

מצטרפת למספר 2 שלך

איך מסבירים לגורה שחושבת שלשפוך את המי שתיה ולעשות את החצר מלאה מים זה נורא משעשע אני נאלצת כל הזמן לתת לה לשתות לכמה דקות ואז להעלות את המים במקום גבוה יותר שהיא לא תוכל להגיע ולשפוך.. אותו דבר כמעט עם טופי..פשוט כי אם קנדי שהיא שופכת הכל אז אין לא לה ולא לטופי מים, וזה נורא קשה בעיקר עכשיו שהימים חמים עכשיו

יודא11

New member
קופסת רעש

יש לי גור מתוק , בין 4 חודשים - ואני כותב מניסיוני. יש דברים שלא תוכל לשלוט - לפחות לא כרגע - כמו העניין של לעלות על הספה כשאתה אינך נצמא. לשאר הדברים יש את קופסאת הרעש, להכין קופסת רעש מקופסת קוטג' ריקה , ולהכניס בפנים מעט אורז. בפעמים הראשונות שהיא עושה דברים שלא מרשים לה לזרוק עליה קלות - לא כדי להכאיב , אלא כדי ליצור הרתעה , אחרי פעם - פעמיים - רק הרעש של שקשוק האורז ירתיע אותה. יש להתמיד , כל פעם שרואים אותה מנסה להפוך את הקערה לשקשק , לאחר מספר פעמים - היא תבין . . . פיפי וקקי - אצלי עבד רק עם חיזוקים חיוביים - בלי כלוב טיסה ובלי כפייה לא נחוצה לכלבלבי האהוב!

SoosKatan

New member
וואו. אני מכירה כלב כ"כ דומה!

הנה באלי כשהיא גדולה -> חחחחח

למעלה