בעיות טכניות

Hasselblad

New member
לא מצליחה להתחבר לחשבון של הראשית!

לא דרך הלאנצר וגם לא מצליחה להתחבר לאתר! כל פעם שאני מנסה זה כותב לי שהייתה בעיה ושאני אנסה שוב מאוחר יותר... כמובן שלמיולים הצלחתי בלי להתחבר. זה לא קשור למחשב כי זה נוסה במחשבים שונים על אינטרנט שונה... מן הסתם גם כרטיס זה לא ממש אופציה כי אני לא מצליחה להתחבר לחשבון בכלל!!! רעיונות מישהו?

אני מניחה שיהיה סרבר צ'ק בלילה ואפסיד את הספוט שלי בשוק....
מקווה שיסתדר לך בקרוב. אם יש עוד אנשים עם הבעיה הזו בטח תכף יהיה סרבר צ'ק....

Hasselblad

New member
הסתדר!!!

שמתי לב שהפסיקו להגיב בפורומים של נקסון אז ניסיתי לתחבר לאתר והצלחתי! אולי בכל זאת ישאר לך הספוט שלך

Guid

New member
מצויין!

תמיד אחרי SC יש להם בעיות. אחרי העדכון קיבלתי הודעה שחסרים לי קבצים חיוניים למשחק, והוא קרס. לקחתי את התיקיית גיבוי שלי ושוב עשיתי לה את הפאץ', והכל עובד תקין. ככה זה נקסון...

מ י ל ר

New member
אצלה הפאץ' הצליח

נגיד במחשב הראשי לא הצליח הפאץ' אבל בנייד כן (WTF) אז העתקתי את המשחק מהנייד למחשב הראשי ועובד כמו גדול.. זה כזה פצוע. אני לא יכול לעשות עדכונים במחשב הראשי רק בנייד.

לפי הפורומים של נקסון נראה

שיש עדיין בעיה וצריך סרבר צ'ק דחוף. אף אחד לא טרח לעדכן שם שהסתדר לו. אני הולכת לישון. מקסימום הלכה המושי.

לי יש בעיה חדשה מאז הפטץ'

אני יודעת שיש את זה לעוד אנשים כבר הרבה זמן. לפעמים כשאני עוברת ערוץ מייפל קורס.....

באמת?

וזה קורה לאנשים אחרים עוד מלפני הSC? לא שמעתי על הבעיה הזאת... אז רגע, עכשיו את תקועה בערוץ אחד בלי אפשרות לשנות אותו, כי אם תשני המשחק יקרוס? איזה מעצבן זה
אולי כדאי מי שיש לו את הבעיה הזאת ישלח כרטיס לנקסון, שימשכו את תשומת הלב שלהם...לא יודעת עד כמה זה יעזור אבל זה לא יזיק.

למעלה