בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

eboy10

New member
עזרה בבקשה!!

אתמול נכנסתי למייפל ולהפתעתי גיליתי שאני לא נפגע ממפלצות ומכל דבר אחר (מה שמאוד עזר לי סקווסט של המטבע בסאבווי). בקיצור בהתחלה חשבתי שזו איזה בעיה שתיפתר בקרוב ובינתיים אני ניצלתי את זה בשביל להעלות רמות.. כל חמש-עשר דק' המשחק התנתק ואני התחברתי שוב. עליתי רמה אחת (כולה לרמה 20 זה לא לקח הרבה זמן) והחלטתי להתנתק כי פתאום הגיעו אנשים לסביבה שלי ושמתי לב שהם כן נפגעים אז התחושה של רמאות ושהם יחשבו שאני האקר גרמה לי לעזוב. היום התחברתי שוב וזה אותו סיפור רק בלי ההתנתקות! זה קרה לעוד מישהו? מישהו יודע מה לעשות? ד"א - שני הקשתים שלי לא נפגעים. אני לא רואה את השם + מד החיים של המפלצת (למרות שזה מסומן שאני כן רואה). שוב דבר לא נגנב/נעלם (אולי איזה 5k אבל בדיוק קניתי ציוד חדש ברמה 20 ואולי לא שמתי לב לבזבוז). תודה!

miss_t

New member
יכול להיות שזה קשור.

דווקא יצא לי לשמוע שנותנים באן על התוכנה הזו שהופכת לעברית. כדאי להזהר ואפילו להפסיק להשתמש בזה.

eboy10

New member
גם בלי הדף הזה אני לא נפגע..

אני מנסה לפתוח משתמש חדש אבל זה עושה לי בעיות עם כתובת המייל (כמובן שזו לא אותה כתובת של המשתמש הקודם). מישהו יודע מה הבעיה? זה נראה ככה: _________ @ _________ ואני אמור להשלים. ניסית עם www לפני ועם com אחרי וניסיתי בלי וכל מיני דברים אבל כלום לא עובד.. (אווחח.. אני כבר רואה שאני הולך לצאת ממש טיפש
). מוזר, אני זוכר שזה היה גם כשנרשמתי בפעם הראשונה אבל אז לא הייתה בעייה.. תודה בכל מקרה :)

miss_t

New member
באמת שנשמע מוזר בותר.

ניסית למחוק ולהתקין מחדש? אני לא יודעת עד כמה זה יהיה יעיל לשלוח לנקסון מכתב ולספר להם על זה, צריך לנסח משהו שיסביר להם בפירוש שאתה לא האקר. בכל מקרה- בנוגע למשתמש חדש, אני חושבת שהם דורשים מייל של HOTMAIL או GMAIL, או שאולי הסתבכת, כתובת מייל כותבים ככה: [email protected]

eboy10

New member
לא הסתבכתי עם הכתובת..

אני לא עד כדי כך מפגר במחשבים..חח ה-www בהתחלה היה ניסיון סתמי.. אני אנסה שוב במייל של הוטמייל.. תודה על העזרה!

eboy10

New member
משתמש חדש, ארץ אחרת, מחקתי והתקנתי שוב,

מה רוצים ממני?!

deisy

New member
את כנראה בגוד מוד

זה גם סוג של האק שמקבלים עליו באן... זה קרה גם לאחינית שלי.. שסתם ככה היא נכנסה בגוד מוד... כדאי להתריע לנקסון, כי מבחינתם את האקרית גם אם את לא... אחינית שלי קיבלה באן לשבועיים על זה....

jenni17

New member
המשחק השתגע לי

לאגים עצבניים, והיום בכלל נכנסתי כמה פעמים המשחק נתקע והוציא אותי מהמשתמש למה זה?

למעלה