בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

the fishman

New member
עמוק בבאסה

המון חפצים ששוים הרבה מסוס נעלמו לי, מה לעשות?

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif ../images/Emo41.gif באגים במייפל סטורי ../images/Emo41.gif

אחרי הפאצ' האחרון, כנראה שיש בעיה, ויש באגים במייפל סטורי. בגלל זה חשוב להמנע מקניות חשובות, ובמיוחד מהכנסת NX לחשבון לפני שנקסון יסדרו את עניין הבאגים (כנראה בסרבר צ'ק ביום חמישי). לי למשל יש באג עם הWishlist ועם הלב הזה שאמור להיות מעל הדמות, הWishlist לא מופיע עד שאני מכניסה את הBlack Pig שלי לתיק (כנ"ל ללב) וכשאני עושה את זה מייפל נסגר.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהממ

גם אצלי התעורר באג, כל פעם שאני בFM ומפעילה הייסט ומתחילה לקפוץ מייפל מתנתק, זה קורה רק כשאני עושה את הפעולות האלה בסדר הזה..XD בהתחלה לא הבנתי למה אני מתנתקת כל כמה דקות..XD

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif מציעה לך לדווח לNexon

תכתוב להם משהו יפה, מי יודע אולי תקבל משהו בתור פיצוי (כמו אז שהם נתנו את הכרטיסים).

oshi15

New member
בעיה בכניסה למעבר...

קיבלתי משימה חדשה בהנסיס, המשימה של קמילה, שצריך ללכת לחוות החזירים ביוטה... המעבר ליוטה בד"כ סגור וא"א להכנס בתוכו (מעבר= האור הלבן שמעביר ממקום למקום) אבל לאחר קבלת המשימה הוא נפתח. כשאני מנסה להכנס אליו המשחק מתנתק, חוזר למסך ההתחברות ויש הודעה: "Unable to connect to the game server". המעבר נמצא ב: "The Forest east of Henesys". תודה! :)

נׁעה

New member
זה כנראה עוד באג מני רבים שאחרי הפאצ'.

גם לי זה קורה והבנתי שאנחנו לא היחידים. אולי אחרי הסרבר צ'ק זה יעבוד.

הצילו ;-;

זה כבר אחריי 12 ואני לא מצליחה להכנס!! אם אני מפעילה מנואל פאץ' זה נתקע בבייס של 3/3!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם אני נכנסת למייפל כרגיל זה אומר שיש סרבר צ'אק!! ;-; הלפ מי פליייייייייז~

Elizab3th

New member
יש באתר של מייפל הודעה שהפאץ' הוארך בשעה.

זה בדרך כלל קורה כמעט בכל סרבר צ'אק, אז אל דאגה

למעלה