בעיות טכניות

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

הפאצ' החדש אוטוטו כאן, וסביר להניח שגם לאחר שנתקין אותו, חלקינו יצטרכו להתמודד עם בעיות התחברות למיניהן, אז: סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

the fishman

New member
אני לא מצליחה להכנס למיפל

כל פעם שאני מנסה כתוב שהוא עובד על הורדת הפאץ' או משהו כזה וזה לא נכנס לי.. למה???

עזרה בבקשה...

אחרי הרבה זמן אני חוזר למשחק... הורדתי את המשחק ואת הפאץ' אבל הוא נתקע על הטעינה השלישית וה play נשאר אפור... מישהו יודע איך לעזור לי??

jenni17

New member
עזרה בקשר לפאץ??!?

אני מתקינה אותו והוא נשאר לי על מצב creating:base.waze וזה לא זז משם שעות!! הורדתי מניואל כמה פעמים למה זה?

עזרה דחוף!

פירמטתי את המחשב ואני לא מצליח להתקין מייפל, התקנתי את המשחק עצמו וכשקתקנתי את הפאץ' כל פעם הוא נתקע בהתחלת הטעינה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה כי אני משחק עם חברים שלי ואני אהיה בפיגור גדול אחריהם.. בבקשה...

"דחוף יש על הדלת"

להוסיף את המילה "דחוף" בכותרת של ההודעה די מרגיזה את רוב חברי הפורום...

הטיZרית

New member
תוריד את המשחק מחדש...

יש בפנים את כל מה שצריך לפאטצ' וככה לא תצטרך להתקין גם את הפאטצ'...

or19951

New member
עזרה!

ניסיתי לפאצ'פץ' את המשחק אבל הוא הראה לי את זה (תמונה
) וזה לא פעם ראשונה שזה קורה! איך מתקנים? בבקשה תעזרו לי לא בראש שלי להוריד שוב ת'משחק.

or19951

New member
לא חשוב XP

אני כמעט בטוח שמצאתי.. יכול להיות שלא.. אני אעדכן...

כשאתה ניכנס למטה כתוב להוריד את הגרסה....

...המלאה ואז איפושהוא בדף שיפתח יהיה להוריד את הפאץ האחרון אחרי שהוא מוריד תלחץ עליו תיבחר את התיקייה של מייפל (יכול ליהיות שהיא כבר מסומנת) ואז תמשיך ואז תוך שניות יש לך פאץ

yoni323

New member
../images/Emo203.gifאמ, אני לא מצליח להתקין את מייפל

הסרתי אותו מהמחשב היום כי הוא לא עבד, ואני מנסה כבר בפעם השלישית להתקין אותו, בפעמיים הראשונות ההתקנה פשוט נעצרה באמצע בגלל שגיאה. יש הצעות?

the fishman

New member
בעיה

עשיתי את הקווסט שמקבלים תספורת באממוריה.. סיימתי.. הNPC לא הביאה לי כרטיס ולא מוכנה לספר אותי.. מה לעשות?

למעלה