בעיות טכניות

dari0

New member
אוף!

אני מנסה להיכנס למשחק וזה לא עובד. כותב שאי אפשר להתחבר וכאלה. עושים server check או משהו? כי כל יומיים הם עושים את זה!

Noa98

New member
בעיה נורא מעצבנת עם המשחק !

בעיה שאני חושבת שקרתה לדי הרבה פה. כשאני מדליקה את המחשב אני לא יכולה להכנס ישר למשחק כי אז זה יאתחל לי את המחשב. אז הבנתי שאני צריכה לחכות איזה כמה זמן עד שאני נכנסת למשחק כדי שזה לא יאתחל לי אותו ישר. אאז הרבה פעמים ניסיתי להכנס למשחק הרבה זמן אחרי שהמחשב דולק כבר וזה בכל זאת מאתחל אותו !! קראתי בכל מיני מקומות שמומלץ להסיר את המשחק לגמרי ולהתקין מחדש, עשיתי את זה בערך 5 פעמים,וזה ממשיך לאתחל לי אותו .. פתרון, עצה , בכיף תודה :)

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

מייפל../images/Emo64.gif בזמן האחרון../images/Emo4.gif

גם לי הוא עושה כל הזמן את אותה הבעיה
או שאם אני כבר מצליחה להתחבר, אז בשלב של בחירת השחקנית שלי הוא מעיף אותי החוצה, ואומר לי שהוא לא מצליח להתחבר לשרת של המשחק, או שהוא נתקע ואז כשאני מנסה להתחבר שוב הוא אומר שאני כבר מחוברת
זה כבר ממש עולה על העצבים, שלא לדבר שיש לאגים כללללל הזמןןןן

את ממש לא היחידה עם הבעיה הזו

אני כבר מזמן כתבתי כאן על הבעיה הזו, אבל לא נראה שלמישהו יש פיתרון

dari0

New member
הוא כותב לי את זה

לפני שזה נכנס למשחק. הוא פשוט לא מכניס אותי

../images/Emo45.gifנכון

לפני שאני נכנסת למשחק, אבל אם אני ממשיכה להתעקש, בסופו של דבר, גם אם אחרי מיליון ניסיונות המסך כניסה עולה. הבעיה היא שלפעמים גם זה לא מספיק, כי אחרי שאני מתחברת ומגיעה לבחירת דמות, הוא מעיף אותי החוצה ואומר שלא מצליח להתחבר לשרת של המשחק

TblaGbla

New member
גם לי זה קורה! אבל יש לי דרך לשחק

אני משחק ואז כשזה קורה אני יוצא מהמשחק ואחרי רבע שעה חוזר ואז זה פועל טוב וזמן מסויים עד שאני מקבל DC בדרך כלל זה חצי שעה של משחק שוטף עד שהבעיות מתחילות שוב

Elizab3th

New member
הסרנו את המשחק כולל שאריות שלו מהרג'יסטרי

זה לא עבד, גם במחשב של הבן שלי אותו סיפור.

למעלה