בעיות טכניות

עזרה בבקשה

היי אני נמצא בארץ הפיות (אני חושב אורביס) ואני קניתי כרטיס לאליינה(שבמייפל איילנד) אבל אחריי שנכנסתי לסירה הייתה בעיה המשחק נתקע והוציא אותי ממשחק ואמר שיש בעיה בערוץ ולנסות מאוחר יותר וניסתי את זה כבר חמש פעמיים ונמאס לי שאני לא מצליח לחזור חזרה לאליינה (דרך אגב ניסתי לעשות את זה במשך היום הזה בצהריים וכרגע בערב)ואני ממש רוצה לחזור כבר... בבקשה תאמרו לי איך אני יכול לסדר את זה... תודה רבה

miss_t

New member
זה מוציא אותך מהמשחק?

מוזר תנסה בערוץ אחר? תראה אם לאנשים אחרים זה גם קורה? (לך CH1 ותעשה חיפוש לאנשים ותראה אם הם הצליחו להכנס לסירה)

כן...

אבל האמת לא ניסתי את צ'אנל 1 אבל כל פעם ניסתי בצ'אנל אחר ואז הבעיה שאני נכנס לסירה ואז הוא מנתק אותי לעמוד הראשוני שכותבים id וסיסמא ודרך אגב מה זה אומר לעשות "חיפוש לאנשים"?

כנראה עומס בסירה..

גם לי זה קרה.. עברתי לצ'אנל רק מאנשים וזה עבד.. בהצלחה..

תודה רבה מקווה שזה יצליח

בנתיים הוציאתי על זה הרבה כסף, ואני לא רוצה להיתקע שם זה מבאס אני עוד צריך לעבור לעבודה שנייה.

זה הצליח יאאאאאאאאייי

לא יודע איך אבל זה התליח אני חושב שהייתה בעיה באינטרנט שלי וזה גרם לבעיות... בכל מקרה תודה רבה על העזרה בקשר לזה...

ווינגז

New member
בעיות טכניות ../images/Emo30.gif

סובלים מלאגים? לא מצליחים להכנס למשחק? זהו המקום לכל ההודעות בנושא. בבקשה נסו להסביר את הבעיה בצורה ברורה ולצרף צילומי מסך רלוונטיים, אם מדובר בבעיה בכניסה למשחק.

הדרוש1992

New member
זאת כבר הפעם הרביעית שאני שואלת...

המשחק עולה והכל טוב וכשאני באה ללחוץ על הדמות כדי ממש להיכנס למשחק כאילו האינטרנט לא מגיב וזה נשאר תקוע ככה ולא זז ניסיתי פעמיים להוריד ולהתקין וזה לא עובדד ניסיתי גם למחוק לפני הכניס את התיקייה גארד או משהו כזה... מה לעשות?? ואחר כך זה תוקע לי את האינטרנט אני כבר מתחרפנת... נראה לי פרישה ממייפל בדרך

למעלה