בעיות חוסר זיכרון ב 4700

mamonako

New member
בעיות חוסר זיכרון ב 4700

משתמש רק בתוכנות המובנות אקסל PI מסנגר ודוא"ל. וגם בתוכנת ניווט חיצונית. לצערי אני מגיע הרבה פעמים לחוסר בזיכרון ואני נאלץ לסגור ישומים. בזמן האחרון בא לי להוסיף אפליקציות חדשות ומשחקים. הבעיה היא שנראה לי שגם ככה חסר לי זיכרון פנוי האם אפשר להתקין תוכנות נוספות על כרטיס הזיכרון ? הרבה מאוד תוכנות היו מותקנות לי על כרטיס הזיכרון של הפאלם האם זה אפשרי בפוקט ?

BravoMan

Active member
לא רק אפשר אלא גם מומלץ!

כל תוכנה שלא רצה בעלייה של המכשיר מקומה בכרטיס זכרון. יש שלושה דרכים: 1) אם מתקינים דרך PC בACTIVESYNC לבחור NO כשמופיע השאלה INSTALL TO DEFAULT LOCATION ואז יופיע חלון שישעל האם להתקין לזכרון הראשי או לכרטיס. 2) בפוקט כאשר הכרטיס בפנים ובהנחה שהמערכת היא WM 5 (שדרגתה את המכשיר שלך?) תופיע השאלה אוטומטית. 3) יש תוכנה חינית הנקראת CABINSTL שמאפשרת לך לבחור בדיוק איפו להתקין. שים לב שPI ותוכנת ניווט (לא משנה איזו) שניהם ישומים קבדים מאוד כך שאין פלא שאם מריצים את שניהם במקביל מדי פעם נגמר הזכרון. ואם יש עוד EXCEL, WORD או משהו דומה ברקע אז בכלל.

mamonako

New member
לא מצליח להתקין.

האם יש דרכים אחרות להתקין לא על זיכרון ראשי ?

mamonako

New member
הסקייפ מותקן אצלי בזיכרון הראשי האם ניתן להעב

להעביר אותו לכרטיס הזיכרון ?

BravoMan

Active member
לא מומלץ.

SKYPE וגם הרבה תוכנות אחרות רושמות בREGISTRY היכן הותקנו לכל מיני שימושים. אם פשוט תעתיק את התוכנה לכרטיס היא עלולה להפסיק לעבוד חלקית או לחלוטין. הכי טוב זה להסיר את התוכנה באופן מסודר ולהתקין מחדש לכרטיס.

mamonako

New member
../images/Emo13.gif סליחה על השאלה החוזרת

אבל איך אני מתקין על כרטיס הזיכרון ב WM3 ? התוכנה שהמלצת עליה כנראה דפוקה ולא מוכנה ליפתח . האם יש תוכנה אחרת ? האם חייבים תוכנה ?

למעלה