שלושה קלפים בראש ובראשונה - הנזיר ומשום מה - אני עוד צריכה לחשוב על זה - האוהבים והמיזוג. אני רואה בעיני רוחי בפריסה של שלושה קלפים כמו של הווה עצה ותוצאה הווה אוהבים עצה מיזוג תוצאה נזיר מה דעתך ?
פריסת עיצה למה בעצם? הכוונה שלי הייתה יותר בפריסה לשאלה מסויימת, (נגיד גם הווה-עיצה-תוצאה), אם יש משהו שיכול להראות על בעיות כפי ששאלתי קודם. מסכימה איתך לגבי הנזיר. ההתבודדות שלו מחזקת את ההרגשה של התבודדות, גם מבחינה חברתית. ובאמת למה המיזוג והאוהבים??
אבל כמו שכתבתי - זה עלה לי אינטואיטיבית בלי לחשוב על כך לעומק. ובכל זאת: הנזיר כפי שכתבת זה ברור. אפילו כשחשבתי על 4 חרבות/גביעים הנזיר לדעתי הרבה יותר מייצג את זה. אם אני אתייחס לפריסה האינטואיטיבית אזי הרעיון של האוהבים הוא בבחינת חוסר איזון/מיזוג בין היכולת הרגשית ליכולת ההגיונית והמיזוג נותן את העצה כן לעשות כך. אולי כדאי שתרחיבי קצת על הרעיון/שאלה שלך ואז אוכל להתחבר יותר עמוק.
), אם הוא יוצא בהקשרים חברתיים הוא מסמל רמה מסויימת של ניכור חברתי ואי השתלבות. שני הקלפים האחרים יצביעו על הסיבה הכללית לניכור זה. לדוגמא: שש חרבות, תשעה מוטות, ארבעה גביעים כאן הניכור נובע מאירוע שהשואל הושפע מימנו וכאמצעי הגנה הוא חשדן ואדיש כלפי הסביבה. בדוגמא הזאת, השואל אינו רוצה להיות חלק מסביבתו ובשל כך מייעצים לו הקלפים להאחז באדם אחד מסויים כדי שיוכל להחזיר אותו לחיי חברה נורמליים.