בעיות ושאלות

UR4ME

New member
בעיות ושאלות

שלום 1. אני חווה זו תקופה שניה של דיאטה חזקה, של תזונה מועטה ביותר (ארוחה דלה של 300-500 קלוריות ביום). אני בן 46. בתקופות אילו, המשיכה המינית שלי מאוד נמוכה וכך גם הצורך והיכולת להתגרות (זקפה). זה בד"כ בא עם סיום זוגיות משמעותית, ואכן ירדתי בחודש וחצי האחרונים כ-8 ק"ג. (אני בגובה 183 ושוקל עכשיו 84 ק"ג). אומר שאני גם לא במצב רוח מרומם ודי קשה לי נפשית...אולי זה קשור גם לכך שאני לא אוכל (אין תיאבון) וגם לסיום הזוגיות... במקביל אני לוקח תוסף מזון של צנטרום SILVER. מה ניתן לעשות שלא תהיה זיקה בין השתיים, לשמר יכולות גם עם ירידת המשקל? אני אוהב לשתות ואני שותה כמעט כל יום איזה בירה או שתיים. האם זה קשור? 2. גם בימים כסידורן, אני לא מצליח להתרכז בזקפה לאורך זמן, וזה בורח לי. זה היה העיקר ממחשבות (בעיות יום) בזוגיות שהלכה והתרחקה לי, ולכן לא הייתי שם. עכשיו זה מסיבות אחרות. איך אפשר לעצור את הנושא הזה ולהיות יותר מרוכז כדי לא לאבד את זה?
 
../images/Emo24.gifIm4u !!

אתה מעלה מספר סוגיות בפנייתך. ראשית ניתן להסיק שכנראה הירידה בחשק , תרתי משמע, גם לאוכל וגם למין הינה תולדה של מצבך הנפשי. לא קל לסיים זוגיות. 2)לצנטרום אין קשר לעיניין. 3)גם לבירה אחת עד שתיים אין קשר אלא אם כן הבירה מהווה עוד אמצעי של בריחה....אבל לזיקפה אין לזה השפעה. 4) לגבי ימים טבים,אזי יש מקום להבין אם יש איזה מרכיב אורגאני (לדעתי מהמעט שכתבת לא) ובעיקר לפנות לייעוץ מיקצועי באשר לקושי שלך להתרכז ולפנות את טירדות היום-יום להנאות המיטה! הבעיה אינה מינית!!! (לדעתי) אני יוצא מנקודת הנחה (ואצלי אין הנחות
) שבאוננות אין לך בעיה...אם כן בוא נמשיך להתכתב!! עידן
 

UR4ME

New member
תודה

נכון, באוננות אני שולט בזה ממש טוב... הבעיה שהמערכת הזוגית הזו שבעטיה הלך התיאבון ועוד...הדירו חודשים שינה מעיני...וגם עכשיו שנתי אינה טובה, למרות שאני הולך לישון אחרי חצות אני מתעורר כל בוקר ב-4-5 ממחשבות. אתמול למשל היה לי דייט מדהים, אז גם אכלתי קצת וכו'... ובבוקר התעוררתי מזיקפה חזקה, כמו בימים שהזוגיות ההיא הייתה טובה, גם בערב אחרי שחזרתי הביתה התפרקתי והיה ממש בסדר. ביום שבת הייתי עם מישהי אחרת שלא ממש הדליקה אותי, וזה היה לא טוב. זה היה אחה"צ. בערב וגם בהמשך היום בכלל לא בא לי עליה והלכנו לישון כמו ילדים. היא ממש חמודה וכל כך בסדר, אבל המבנה גוף שלה פשוט לא עושה לי את זה. האם הבררנות הזו סבירה? האם הצורך הזה למשיכה מינית...הוא כל כך מהותי? תודה על עזרתך. רציתי גם להוסיף בקשר לשתיה, שבעבר שתיתי יותר, אבל עכשיו אני מקפיד לא לעבור בירה אחת ליום. גם בגלל המעט שאני אוכל זה משפיע עלי יותר.
 
IM4U../images/Emo24.gif

אני מקווה שאתה ער לעובדדה שהזין הוא המצפן של המצפון" !!! אתה מתייסר, עצוב, מדופרס, מוטרד והמצפן מבטא את מצבך יותר טוב מכל דבר אחר. אתה כניראה (מתוך מה שכתבת ) נמצא במצב חרדה הבא לידי ביטוי בזיקפה. כמו שנאמר: "כשהראש הגדול מלא...הראש הקטן ריק"
ץ בנוסף יש לא מעט גברים (למרות שירדנו מהעצים
) שזקוקים למשיכה כדי לתפקד מינית... עידן
 

UR4ME

New member
תודה

שלום אם אני מבין אותך נכון, מה שנחוץ זה קצת זמן ולא להיות מודאגים... כאשר הראש ירגע (מצב הרוח וכו') גם יתר העניינים יסתדרו. תודה
 
למעלה