בעיות התקנה של sims 2

בעיות התקנה של sims 2

אני מנסה להעדכין את sims 2 וכול פעם מי חדש זה כותב לי שגיעה ראו תמונה מצורפת יש לכם מסוג מה גורם לזה? ואיך פותרים את זה? לפני שאני ישתגע לגמרי

AAbg

New member
זאת בעיה בדיסק עצמה

יכול להיות שהדיסק נשרט או משהו. אם יש לך חברה/ה שיש לו את המשחק, בקשי ממנו/ממנה את הדיסק שגורם לתקלה ותתקיני שוב.

היום קנתי אותו

יש מצב שהם יחלפו לי את משחק? יש לי קבלה וכול זה אין דרך אחרת לפתור את הבעיה אני לא מכירה אף אחד שיש לו את משחק הזה

AAbg

New member
../images/Emo101.gif

אם היום קנית אותו ויש לך עדיין את הקבלה אז כדאי שתחזרי לחנות, הם אמורים להחליף לך אותו...

The Best Of You

New member
אולי תתקיני אותו בכונן c?../images/Emo13.gif

אני מניחה שזה יעבוד יותר טוב

uvxox

New member
אהה... אז לא יודעת..

וחוץ מזה, יכול להיות שזאת בעיה של מקום במחשב.... אבל אין לי מושג..

טלזוהר

New member
../images/Emo128.gifזכותך המלאההההה להחליף.גם לי זה

נצתקע, בדיוק,אבל בדיוק ב-22% התקנתי את המשחק כשקניתי מחשב חדש,באותו יום, עם התנותנים שאומרים שהוא לוקח את הסימס בהליכה.. זו בעיה בדיסק.. תתקשרי לתמיכה והם יגידו לך שזה מוכר.. לכי לחנות שקנית בה ותגידי שיחליפו לך.. הם יבקשו אישור ומהתמיכה ותקחי אחד חדש=]] אני הבאתי אפילו בלי קבלה טל

טלזוהר

New member
ואגב,אולי הבעיה הפעם בדיסק,אבל יכול

להיות דיסק טוב(במקרה הזה הוא לא טוב אז זה לא המחשב) שלא יעלה על המחשב שלך.. ראיתי גם את האיכות.. ככה את רואה? אז לא נראה לי שאפשר.. לי הי ווינדואוס 98 מחשב ישן.. והוא לא העלה סימס 2... למרות שכתוב בנתונים שצריך לסימס שאפשר 98'.. טל

גזניוס

New member
אוקי דם לי זה קרה והצלחתיי

אז ככה-פשוט תנקי את הדיסק עם נייר בעדינות

coral60

New member
אני חושבת שזה בגלל..

אולי הזיכרון או הפנטיום או הוינדוס לא מתאימים תסתכלי מאחורי הסימס יש את דרישות המערכת... יכול להיות שיש לך המון משחקים שמתוקנים והסימס שתים לא יכול לחלול באף כונן!! לפני שהתקנתי את הסימס 2 בדקתי שיש לי מקום וגם שיש לי את דרישות המערכת! יש לי חלונות XP ופנטיום 4 אני חושבת שזה בעיה במחשב כי זה משחק כבר לוינדוס 98 ! תנסי את מה שאמרתי לך ! יכול להיות שדרישות המערכת לא טובות מספיק!

coral60

New member
אני חושבת שזה בגלל..

אולי הזיכרון או הפנטיום או הוינדוס לא מתאימים תסתכלי מאחורי הסימס יש את דרישות המערכת... יכול להיות שיש לך המון משחקים שמתוקנים והסימס שתים לא יכול לחלול באף כונן!! לפני שהתקנתי את הסימס 2 בדקתי שיש לי מקום וגם שיש לי את דרישות המערכת! יש לי חלונות XP ופנטיום 4 אני חושבת שזה בעיה במחשב כי זה משחק כבר לוינדוס 98 ! תנסי את מה שאמרתי לך ! יכול להיות שדרישות המערכת לא טובות מספיק!

למעלה