בעיות התנהגות

6אירה

New member
בעיות התנהגות

בני בן 12.5 אובחן כ-ADHD. מטופל ע"י פסיכולוג ולכאורה חזר ל"מסלול". אולם בעוד אין בעיות בבית הספר (הפסיק לקחת תרופות), בבית החלה בחודש האחרון התנהגות אלימה במקצת כלפי אחיותיו. אם זו אלימות מילולית, העלבות ואף התנהגות בריונית של מתיחת החזה ואיומים. היום אף הרביץ לאחותו הקטנה, דבר שלא עשה הרבה זמן. אני מרגישה כחוזרת אחורה בזמן ואין לי כוח להתמודד שוב. ניסיתי לדבר איתו והוא אמר שלא ירגיזו אותו אז הוא לא יתנהג כך, ושהתנהגות זו היא הוצאת לחצים שנצברו אצלו בשנה וחצי האחרונה. מרגישה מבולבלת מהמצב. יתכן וגיל ההתבגרות נכנס לפעולה אבל אני חייבת לעצור זאת לפני ההדרדרות. תיעצו לי בבקשה מה עלי לעשות. בתודה מראש, אירה.

zivadina

New member
אני מעתיקה את שאלתך לשרשור

שאנו פותחים היום לפסיכיאטר ד"ר יוסי גובזנסקי. כמו כן, אני מקווה שההורים יענו לך כאן.

spidergirl

New member
למה הפסיק לקחת תרופות?

מה לקח קודם? בלי טיפול תרופתי המוח ה- ADHD ממשיך לחפש גירויים. מלבד זאת קשה יותר לטפל פסיכולוגית בילד לא קשוב. איזה טיפול פסיכולוגי הוא מקבל?

6אירה

New member
בעיות התנהגות

הילד לקח אדרל בבוקר שהשפעתו פגה בצהריים. נכון להיום אין בעיות בבית הספר אלא להיפך, כך שטיפול תרופתי לא נחוץ לשעות הבוקר. הוא מטופל בפסיכודרמה ומשתף פעולה נהדר. חשבתי שאולי הבעיות קשורות לגיל ההתבגרות שהוא קרוב אליו, אבל בגלל העבר איני יודעת.

למעלה