בעיות הורמונליות

בעיות הורמונליות

רציתי לדעת, במידה ואני סובלת מאקנה בשל בעיות הורמונליות, אם אני אטופל ברואקוטן זה יעזור לפצעים ויעלים אותם?? או שהם בכל זאת יחזרו (הפצעים) ועוד שאלה, עד איזה גיל מקסימום הבעיות ההורמונליות נמשכות?? הן מפסיקות מתישהו? תודה מראש!

הבסיס לאקנה הוא בד"כ הורמונלי

זה לא אומר שיש בעיה הורמונלית. וכן אצל רוב המתבגרים שמפתחים אקנה, על בסיס הורמונלי, הרואקוטן עובד. מה גורם לך לחשוב שיש לך בעיה הורמונלית? אם אין לך, קרוב לוודאי שהתוצאות יהיו קבועות. נכון שאם קיימת בעיה הורמונלית, יש סיכוי שהאקנה יתחדש. בד"כ השינויים ההורמונליים שגורמים להופעת האקנה בגיל ההתבגרות מתייצבים וכבר לא מהווים גירוי להופעת פצעים בסוף גיל ההתבגרות: 18-20.

לד"ר קרן תורגמן - תגובה +שאלה

תודה על התשובה שאלת אותי מה גורם לי לחשוב שהאקנה אצלי זה בגלל בעיה הורמונלית והתשובה שלי היא שלפני שהתחלתי לקחת רואקוטן הייתי מטופלת בגלולות דיאנה(כי פחדתי לקחת רואקוטן-בגלל תופעות הלוואי)I אז כשהייתי לוקחת את הגלולות זה עזר לי לפנים וברגע שהפסקתי כל הפצעים חזרו... ברגע שראיתי הפצעים חזרו הרופא שלי אמר לי שרק רואקוטן יעזור להעלים את הפצעים לתמיד. אז לקחתי.. ואני כבר חודשיים מטופלת עם הכדורים האלו. וכשנכנסתי לפורום רואקוטן והסברתי להם שלקחתי גלולות בעבר וזה עזר אז אמרו לי שזה סימן שזו בעיה הורמונלית ושהרואקוטן יעזור רק לתקופת הטיפול, ואח"כ יש מצב שהפצעים יחזרו........ האם זה נכון? אגב- אני בת 20 תודה מראש!

זאת לא הוכחה

כל מתבגרת, אישה צעירה עם אקנה שהופיעה סביב גיל ההתבגאות עשויה להגיב טוב לטיפול בדיאן, זה עדיין לא מוכיח שיש בעיה הורמונלית משמעותית.

למעלה